Активни Потребители

Храни => Месни продукти => Темата е започната от: marksman в Юни 19, 2010, 10:02:07 pm

Титла: Кайма на \"ЧИКО\"-пълен боклук
Публикувано от: marksman в Юни 19, 2010, 10:02:07 pm
Купих си кайма на \"ЧИКО\" и съпругата ми когато я обърка с подправките, се получиха безброй много малки червени гранули. Защо на опаковката пишеше , че каймата е в съотношение 50% телешко и 50%свинско месо, а в действителност  тази кайма не става за никаква гозба. Фирма \"ЧИКО\" слага в \"каймата\" всичко друго, но не и месо!!! Така, че хич не им вярваите на тези мошенници!
Титла: Кайма на \"ЧИКО\"-пълен боклук
Публикувано от: еlenaalex2 в Юни 19, 2010, 11:47:51 pm
В каймата има 10 % вода, 60 % сланини, мазнотии, кожи, бели дробове и др. карантии, 20 % месо от Аржентина , Исландия, Етиопия и къде ли не, има и сол и натриев бензоат (наи-последните две са по-малко вредни от другите) !!!
Титла: Кайма на \"ЧИКО\"-пълен боклук
Публикувано от: marksman в Юни 20, 2010, 11:00:42 am
еlenaalex2 , така е, видях се с един приятел, който е работил при тях каза, че още се слагало някаква селитра.
Титла: Кайма на \"ЧИКО\"-пълен боклук
Публикувано от: marksman в Юни 22, 2010, 10:55:32 am
Хей, някой да не сбърка да си купи от тази кайма, която аз си купих 50% на 50%
Титла: Re: Кайма на \\
Публикувано от: egotseva в Ноември 20, 2012, 01:09:46 pm
Определено е за предпочитане да смелят месото пред очите Ви. Месото по се разпознава прясно ли е или не.