Активни Потребители

Услуги => Транспорт => Темата е започната от: vejdi_86 в Март 24, 2007, 01:12:53 pm

Титла: Проблеми с Етап Адрес
Публикувано от: vejdi_86 в Март 24, 2007, 01:12:53 pm
Здравейте!
Преди 2 седмици билета от В.Търново за Исперих беше 5 лв. със студентско намаление, а сега е на скромната сума от 8 лв. със студентско намаление.По мои груби сметки, ако не се лъжа разбира се :) , е 60% - но увеличение.И другото интересно неще е ,че само на линията София - Силистра има увеличение на цената на билета.Може ли да има такова еднократно увеличение и то само на една от линиите на фирмата?Обадих се във билетния център в София и немогат да ми кажат, на какво се дължи това увеличение.
Преди точно 2 седмици служителката на Етап Адрес се караше с мен, сега увеличават цената на билета.
Мисля, че това е некоректно отношение спрямо клиентите.
Благодаря Ви за вниманието.
Титла: Етап Адрес 60% увеличение на билета
Публикувано от: Асен Ненов в Март 24, 2007, 07:43:36 pm
Вие имате право на свободен избор, ползвайте друга фирма. А ако такава няма, скоро ще се появи защото има празна ниша на пазара.
Титла: Етап Адрес 60% увеличение на билета
Публикувано от: vejdi_86 в Март 24, 2007, 08:40:10 pm
Точно там е проблема, че няма друга фирма в тази посока.А пътуват хора.
Титла: \"Етап Груп\" или ръководстово \"Как да не превозваме пътници\"
Публикувано от: KonyBa4 в Юни 16, 2007, 10:48:12 pm
16.06.2007
Автобуса на Етап (и екипа му) тръгващ от Добрич в 12.30 спогоди много голям номер на много пътници, включително и мен. След като тръгна по график* 12.30 от от Добрич автобуса пристигна във Варна и там се качиха други хора, малко след излизането ни от Варна стана ясно, че друг техен автобус се е повредил и ние поемаме обходния негов маршрут. Тази информация не ни беше казана по микрофона от стюардесата, а се стигна до нея след като много хора започнаха да негодуват. Маршрута ни изведнъж се превърна в разходка из България и така вместо едно спиране във В.Търново, автобуса започна да спира в Шумен, Търговище, Омуртаг и Велико Търново накрая. В Търново вместо 20 мин престоя беше 40-45 мин и изведнъж стана ясно, че има доста дублиращи се места на билетите на пътниците. Арогантното и доста безхаберно държание на стюардесата показа, че изобщо не ги интересува как хората губят срещите си и плановете които са направили. Друг интересен факт беше, че климатика работи на много странен режим, тоест се усещаше по скоро като по силна вентилация с външен въздух отолкото климатична система. И така след 9 часово пътуване (закъснение от час и половина) пристигнахме в родна София.

*Графика на автобусите им е този линк най долния ред е показано кога трябва да се пристигне в София

http://213.240.239.190/guide/searchResultArrivals.jsp;jsessionid=00008SYmnQ5gQquHepPzmrcgl_D:-1?simple=1&direct=0&quickPointId=&t1=&startPointId=132&period=0&search=

За справка и тук:

http://etapgroup.com/etap/routes/

Мисля друг път да пропусна ползването на тази фирма за транспорт.
Титла: Къде да се оплача от услугите на \"Етап Адресс\"
Публикувано от: terra в Октомври 07, 2007, 11:50:38 pm
Не само че редовно закъсняват- минимум роловин час- то до два, ами и си пропускат автогари от разписанието- на 07.10.2007г. автобус на \"Етап-Адресс\", по разписание пристигащ в 20.30ч. на автогара гр.Търговище, просто не влезе в автогарата, а отпрашил за Шумен, за което чакащите пътници бяха уведомени от служителката на автогарата след разговор с колежката й отавтогара гр.Шумен - познайте кога- в 22.30ч. А сега де!
Титла: Къде да се оплача от услугите на \"Етап Адресс\"
Публикувано от: kaufer в Октомври 08, 2007, 10:45:56 am
Хаоса и безаконието в  автобусните превози са запазана марка,независимо от Наредбите третиращи  превоза на пътници.
Адресирай ситнала /жалбата/ до управителя на фирмата с   Копие до Министерство на транспорта, Автомобилна администрация , Дирекция  „Автомобилни превози” -.
София 1000, ул. \"Дякон Игнатий\" № 9
Изпрати я по пощата с обратна разписка.
Понякога ръководствата  на фирмите не знаят какво правят служителите им, друг път   действията на служителите са спуснати отгоре.
Съгласно издадените  разрешителни, фирмите са задължине да спазват :
Разписание с посочени автогари за спиране на автобусите, График за работата на екипажите, Схема на маршрута с обозначени места, на които се качват или слизат пътници и  ред  др.
Титла: Къде да се оплача от услугите на \"Етап Адресс\"
Публикувано от: lorecita в Януари 28, 2008, 07:03:58 pm
А ние,къде да се оплачем от пътниците които затъпяват с всеки изминал ден?
Титла: Къде да се оплача от услугите на \"Етап Адресс\"
Публикувано от: depolas в Януари 29, 2008, 09:19:13 am
Драги ми \"lorecita\" нали точно от тези\"затъпели \" пътници точно ти си получаваш заплатката?Ако не са те от теб дето освен да въртиш геврека и да пушиш цигара от цигара докато караш нищо друго не става....Съобразявайте се малко какво пишете,че току-виж сте останали без клиенти имате толкова конкуренти и то със много по добро обслужване.И моето лично мнение е ,че по заспали шофьори от тези на Етап Адресс няма....
Титла: Къде да се оплача от услугите на \"Етап Адресс\"
Публикувано от: MAROUANE AYOUBI в Август 17, 2011, 10:18:26 pm
message
Gospojo, Gospodine,
 
S tova pismo iskam da se oplatcha ot shofior na firma Etap, koito IZOSTAVI dashteria mi koiato e na 14 godini na patia.
Kogato si e kupila bileta na Avtogara Sofia na kasata na firma Etap, sa i kazali tche avtobusa ne spira po printsip na Sveti Konstantin i Elena, no moje da se pomoli na shofiora i toi shte spre.
Dnes, 17.08.2011 maika i ia izprati v 11.00 ot Sofia i govori litchno s shofiora da ia ostaviat v Sveti Konstantin i Elena. Toi i e obeshtal, tche shte spre na spirka Drujba v sashtia kurort.
V 19.00 dashteria mi beshe ostavena na patia na 5 kilometara ot Sveti Konstantin i Elena v mestnostta Sveti Nikola.
 
Molia da predpriemete neobhodimite merki.
Blagodaria
Dr Ayoubi