Активни Потребители

Медии => Реклама => Темата е започната от: karina в Януари 05, 2009, 06:53:38 pm

Титла: Анкета \"Потребителски оплаквания\"
Публикувано от: karina в Януари 05, 2009, 06:53:38 pm
Здравейте,
казвам се Карина Радева и съм студентка по икономика в Техническия Университет Дрезден, Германия и се обръщам към Вас с една молба. В рамките на дипломната ми работа на тема \"Потребителски оплаквания\" провеждам сравнително изследване сред българските и немските потребители. Бихте ли отделили малко от времето за попълването на анкетата към този проект? Времето за попълване е около 15 мин. и мога да си представя, че въпросите ще Ви бъдат интересни. Чрез попълването на тази анкета подпомагате не само този проект, но и подобряването на работата на фирмите в България, свързана с обработка на потребителски оплаквания.

Анкетата се намира на следния линк: http://mls.wcms-file2.tu-dresden.de/limesurvey/index.php?sid=31323&lang=bg

Благодаря Ви предварително за помоща!

Поздрави,

Карина Радева
Титла: Анкета \"Потребителски оплаквания\"
Публикувано от: еlenaalex2 в Януари 06, 2009, 08:12:22 am
На времето познавах един Франк Майер от Дрезден, живее близо до стадиона, забравих как се казваше улицата. Познавате ли го?
Титла: Анкета \"Потребителски оплаквания\"
Публикувано от: еlenaalex2 в Януари 06, 2009, 10:51:48 am
Съжалявам, драга
току що се опитах да попълня анкетата но ме изплюва. Разбрах, че става така, защото съм забранил \"cookies\". Кажете на програмиста си, да не ползва кукиси, джава, макромедия флаш и др. подобни ГАДОСТИ, които само мърдат, присвяткват по екрана и натоварват CPU (а то не е от най-мощните).
Титла: Анкета \"Потребителски оплаквания\"
Публикувано от: еlenaalex2 в Февруари 05, 2009, 12:18:47 pm
Забравих да ви кажа, че кукисите, дажава и активните \"Х\" контроли отварят портове и правят компютъра податлив на вируси, а в някои от случаите те самите са вируси (червеи).
И не забравяйте да си сложите на браузерите украински шрифт ):
Титла: Анкета \"Потребителски оплаквания\"
Публикувано от: kuli в Март 31, 2009, 02:16:36 pm
РИБАТА И РИБНИТЕ ПРОДУКТИ В МАГАЪИНИТЕ СА НЕКАЧЕСТВЕНИ .ПОРАДИ ФАКТА, ЧЕ МНОГОКРАТНО СА ЗАЛЕДЯВАНИ И РАЗМРАЪЯВАНИ ,ПОНЕ ТАКА Е ВЪВ БСИЧКИ РИБНИ МАГАЪИНИ В КАЗАНЛЪК
Титла: Анкета \"Потребителски оплаквания\"
Публикувано от: tara в Ноември 26, 2010, 01:40:36 pm
Здравейте на всички клиенти на Метро-Бургас,
НЕ КУПУВАЙТЕ от месото внос от Испания.Марката не помня,но по-ниската цена ще го познаете.Трябва да уточня,че месото е добро а проблема идва от това какво точно плащаме?Месото  се предлага във големи разфасовки от по 6-7кг.,и то МНОГО дълбоко замразено.Така нямате шанс да разберете,че всъщност ОТ ПОСОЧЕНАТА ТЕЖИНА ОКОЛО 50% Е ЧИСТА ВОДА.Всички ние,техните клиенти сме жертва на долна измама,ПРОДАВАТ НИ И ПЛАЩАМЕ ВОДА, НЕ МЕСО.Цената за килограм е много ниска и заради безисходицата във която се намираме всички ние всекидневно се оказваме ограбени от водещи хипермаркети като Метро.Нека направят проверка и истината ще лъсне.А дотогава,се въздържайте от купуване на месото -внос от Испания.                                                                              26.11.2010год.