Активни Потребители

Здраве и козметика => Здравно осигуряване => Темата е започната от: Lawyer в Март 25, 2009, 02:19:04 am

Титла: Дом Здраве-осигурителите-абсолютна ПИРАМИДА!
Публикувано от: Lawyer в Март 25, 2009, 02:19:04 am
Винаги търсят начин да откажат плащане, дават ЛЪЖЛИВИ обяснения защо не покриват една или друга сума, а при опит за възражение...забележете-ПРЕКРАТЯВАТ ДОГОВОРА ЕДНОСТРАННО!След това не вдигат телефони, не дават обяснение.Това е напълно незаконно, те разчитат на това, че на хората не им се занимават със съд, но за тяхно нещастие не е така.
Призовавам НЕ се затраховайте здравно при тези измамници, няма да видите ползи, ще си скъсате нервите и ще бъдете измамени.
Титла: Дом Здраве-осигурителите-абсолютна ПИРАМИДА!
Публикувано от: mc в Март 31, 2009, 08:58:05 pm
Абсолютно подкрепям! Работя във фирма, която сключи договор с тях януари 2009, с условие договорът да влезе в сила от октомври 2008 - със задна дата, за да може ние служителите да си възстановим направените от нас медицински разходи през периода в който нямахме допълнително здравно осигуряване/до октомври бяхме към Закрила/. Днес получавам писмо, че няма да ми осребрят фактура от декември месец, защото не съм била потърсила техен координатор да ме насочи към лечебно заведение!?! Аз да не съм Ванга, че да знам декември 2008, че фирмата ще сключи договор точно с тях януари 2009- да не са единствени!?!А ако бях потърсила, те щяха ли да ме насочат при положение, че все още не съм им била клиент? И какъв е смисъла договорът да влезе в сила със задна дата?- за да си приберат доброволните вноски за 5 хил души естествено! При мен няма как да стане прекратяване на договора-той е колективен и ще ги гоня до дупка! Ще си върна парите и още как....
Титла: Дом Здраве-осигурителите-абсолютна ПИРАМИДА!
Публикувано от: еlenaalex2 в Април 01, 2009, 01:02:07 am
Обърках се. Пак ще прочета специлната теория на А.Айинщ. въпреки че досега не съм я чел - но сега и преди - всико е относително.