Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - evangeline

Страници: [1]
1
Не съм съгласна, че е по-цивилизовано в маршрутките, и там е тъпкано и гадно и карат като луди. Иначе е много неприятна случката, не е трябвало да плащате глобата, обаче като се съберат двама-трима бабаити, иди се разправяй, че си прав.

2
Лекарства / Препарати за отслабване
« -: Декември 11, 2007, 10:53:12 am »
И аз реших да се избавя от излишните килограми по лесния начин, но не успях. Пих известно време \"Фибрекс\" на Д-р Тошков, ефектът беше нулев. От колежки съм чувала добри отзиви за \"Вита голд\", но май няма да се пробвам.

3
Транспорт / Ако автобуса се счупи...
« -: Декември 07, 2007, 01:16:34 pm »
Интересно ми е и много ме вълнува тази тема, защото ми писна всеки ден хората да се карат с шофьорите на автобусите. Защо когато автобуса по дадена линия се счупи, не изпращат друг да го замени, ами хората висят по спирките за следващия, който е примерно след 30мин. Това го пиша от личен опит, защото не веднъж ми се е случвала тази случка. Лятото както и да е, ама зима сме все пак. И аз не искам да хващам такси или маршрутка, защото съм си купила карта за 1 месец и все пак съм си платила и искам да я използвам пълноценно.
И когато другия автобус дойде, който по принцип си спазва разписанието, елате да видите за какви скандали става въпрос. А според мен шофьора не е виновен, че на колегата му се е счупил автобуса, нали така?

4
Не съм ходила скоро до \"Фантастико\", още повече че съм работила там и нямам много добри спомени. Но не ми се е случвало специално в тази търговска верига да попадам на нещо развалено. Но знае ли човек, за всичко си има първи път.

5
В Т маркет в \"Дървеница\" ми се случи следното - на витрината с насипни салати, сирена и колбаси видях жената, която я обслужваше, да си топва в руската салата с хлебче и след това си \"чупна\" малко сирене... Е, добре, гладна е жената, разбирам, но това просто ме удиви!!! И то с ръка, без ръкавици някакви... Смятайте, че бях дотук с пазаруването от този щанд. Да не говорим, че няма с какво да си вземеш франзелите и хлебчетата, ами трябва с ръка да ги си ги сложиш в торбичката. Е, добре, ама нали се сещате, че и някой преди теб е препипал хлебчетата?! Нямям думи..А иначе най-редовно се извиват опашки пред касите, явно нямат достатъчно персонал.

6
Аз пазарувам в Кауфланд - Враца доста често и да ви споделя, че съм доволна от обслужването и цените ги следят, сменяват етикети, любезни са и т.н. Обаче... В софийския Кауфланд в Младост нещо съм отвратена. Мръсно е, навсякъде се въргалят боклуци, разхвърляна е стока навсякъде и направо...Там пазаруването определено не беше удоволствие. Май в по-малките градове си имат персонал, който се грижи за всичко, а в софийските явно не им достигат кадри да се грижат за всичко. Или поне това е моето предположение. Работила съм в тази сфера и не искам да обвинявам никого, но има и нещо друго - едни се скъсват да работят, а други само се размотават. Пиша го от личен опит.

Страници: [1]