Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - mddmdd

Страници: [1]
1
Станчев - съберете пари и си постройте водопровод.Подарето го на ВиК Варна и ще имате вода.Той ще го експлотира ,поддържа и ще ви взема пари за водата , която доставя .А за строежа - проект, разрешително за водоползване и др  - както си е реда.Общината може да помогне по някоя програма.Не съм от ВиК - Варна ама ти както си го написал искам вода еди къде си.Да ама всичко е свързано с много пари.
Аз не искам да съм абонат на ВиК.Водата от сондата ми е много по - евтина.А с един китайски ходрофор  от Метро се решава проблема с налягането.А за пиене си нося от магазина.

2
Водоснабдяване / ВиК - помощ
« -: Декември 27, 2007, 12:18:26 am »
Мила , аз така платих тока на предишния собственик при покупка на жилище.Тока беще спрян - а те си искаха парите .Инкасаторката не би трябвало да ти взима пари, а партидите -  да ги оправиш. И енегрото и веикато и бетекато и парното - докато не подадеш молба за смяна на партида няма да ти я сменят.
Ан , някой краде вода, % на грешка на отчитане на водомера е 1.5  и др.Ако е повече от 1.5 може да се направи проверка.
ВиК гледат само общия а другите са подотчетни .Същото е и с енергото само че там отива за стълбище.
Можете ли да си представите - комшията ел техник пробива дупка в панела и се вързва за контакта на съседа - и ето ти безплатна ел енергия.И енергото не предприема нищо.Ако елекртомерите са в общо табло в мазата ,може и да стане и по етажите прикачването.
Трябва сами да се борим за правата си.

3
За ВиК примера си в заблуда - изразходил си 32 - колкото си и платил - гледа се общия водомер а не 1 и 2 .Това че го е нямало и са му начислени 8 кубика не те бърка.Реално 1 вия е платил 5+1 от разпределение а 2 рия 8-1
6+9=15.Загубите се преразпределят пропорционално за изразходваната вода.
за 2 рия месец 1 -5 а 2 рия 12 общо 17.
Реално сте изразходили 32 кубика 15 +17 - показания на общия , а не 30 =10 + 20 както твърдиш .А къде забрави 2 та за разпределение? 10 +20 +2 =32 - гледа се общия  
Загубите трябва да се изяснят.Комшията ти може да краде вода , % грешки  в точността на уредите и др.
Погрешно се смята  , че ако тече водата по улиците се плаща от нас.Не премине ли през общия водомер не се плаща а е загуба за ВиК.

Страници: [1]