Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - crazymonkey

Страници: [1]
1
Облекло и обувки / reklamaciq na obuvki
« -: Декември 24, 2010, 12:48:49 pm »
Здравейте! Купих си обувки от търгаша Х. След месец и половина носене/нередовно/ се разпраха отпред.Занесох ги в магазина и поисках да ми върнат парите.Продавачката ги взе и каза, че ще пита собственика. След три дни ми се обадиха. Отидох в магазина и продавачката??? забележете ми върна обувките зашити на ръка с конец\"мечка\" на два ката и подлепени с лепило тип \"капчица\". Аз пуснах жалба до КЗП. След около седмица получавам по пощата ултиматум от търгаша Х да му предоставя в три??? дневен срок обувките. Аз естествено не му предоставих нищо. След около месец получих писмо от КЗП с приложено искане за помирителна комисия и уточнение че търгаша Х им е представил разписка от писмо-покана и бележка от ЕТ\"Игрек\" без булстат, адрес и две имена , че е направил ремонт на обувките. Какво да правя оттук нататък ?

2
Плодове и зеленчуци / Проверка на сергии
« -: Октомври 26, 2010, 11:17:24 am »
Здравейте. Може ли да подам сигнал за продажба от открита сергия на плодове, зеленчуци на авто паркинг, нещо във връзка с изгорелите газове и непосредствено до колите - сергия за плодове и зеленчуци, това редно ли е ?

3
Откакто ми изтече договора с Булсатком и дори си закупих оборудването, което ми беше предоставено продължават ежемесечно да ми звънят от скрит номер че и да записват разговора и ми викат \"вие имате спряна карта\" строго, \"картата ще се ползва ли\" леко любезно, аз \"не\" и нямам намерение да я ползвам, те \"ама вие имате и оборудване, което не сте върнали\", аз , учуден \"че нали съм си го закупил\", те ,\" еми помислете си добре\" и затварят.
Какво да направя , за да спре тормоза ?

4
Здравейте !
Имах договор с Булсатком от промоциите там пише \"договорът се сключва за 18 месеца считано от датата на подписването му от страните ... при изпълнение на условията след изтичането на 18 месеца оборудването може да се закупи на цена от 4,80 лв. мисля беше. Такааа, броя аз от датата на сключването минават 18 месеца, плащам си аз таксите и отивам да си купувам оборудването, но - изненадааа, казват ми , ами то договора бил да се платят 18 месечни такси, пък аз съм платил бил 17, добре , казвам аз нали първият месец ви е промоционален - безплатен, мммм, трябвало да платя 18 такси и тогава имам право да закупя оборудването. Какво мислите , прави ли са от Булсатком ?

Страници: [1]