Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - akostadinov

Страници: [1]
1
Здравейте, един телефонен апарат взехме от МъТел. Повреди се след месец някъде, взе да избира неправилни номера с функцията за бързо набиране. А с телефона работи незрящ и без тази функция, телефона е неизползваем.

Поправиха го със преинсталиране на софтуера. Обаче сега пак изведнъж взе да дава същия дефект. Подозирам, че пак същото ще направят и след време, пак ще даде този дефект (когато вероятно ще е извън гаранция). Интересува ме дали имам права да поискам да закупя друг апарат, като ми се приспаднат парите за този. Апаратът е среден клас и не ми се иска ей така да заминат парите за него.

2
Много некоректно. Имах телефон в група за приятели и изведнъж - 60 лева. На жена ми не е хрумнало за какво може да е тоя сигнал, помислила го е за тази опция да чуват любимата ти мелодия докато ти звънят. Да бяха сложили 3 секундно съобщение, някой да казва \"пренесен номер\". Който е измислил тази глупост със сигнала, сигурно са му платили от операторите.
После върви се оплаквай в комисията по далекосъобщенията. Измиват си ръцете и ти говорят разни глупости че номера бил в групата, ама неактивен и разни измислици подобни...

Страници: [1]