Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - integral

Страници: [1]
1
Здравейте на всички!
Казвам се Иван и уча магистратура по \'\'Реклама и връзки с общественоста\'\' във Варненския икономически университет. В момента пиша курсова работа относно заблуждаващата реклама и трябва да направя проучване по случая със санкционирането на \'\'Итал фуудс\'\' за заблуждаваща реклама на \'\'Брускети - Марети\'\' - http://www.bnews.bg/article-8131
Реших да пусна анкетата си в този форум поради неговата специфична насоченост, и поради факта, че явно тук членуват хора които малко или много ги е грижа какво и защо купуват.
По долу съм написал анкетата, а също така съм прикрепил и word - файл със същите въпроси, молбата ми е - ако някой има желание да копира написаните от мен въпроси в отговора си като срещу \'\'Отговор\'\' - да отговори само с - ДА, НЕ или НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ, като на последният въпрос да посочите своя - ПОЛ И ВЪЗРАСТ, другият вариант да вземете участие в допитването е да свалите прикаченият word - файл с Анкетата да го попълните и да го прикрепите в отговора си или да ми го изпратите на screwdriver_x@abv.bg. ГАРАНТИРАМ, ЧЕ ФАЙЛА НЕ СЪДЪРЖА НИКАКВИ ВИРУСИ КАКТО И ТОВА, ЧЕ АЗ НЕ СЪМ НЯКАКЪВ АГЕНТ НА \'\'ИТАЛ ФУУД\'\' ИЛИ ДРУГА ОРГАНИЗАЦИЯ!!!
Благодаря предварително на всички! :)

АНКЕТА

1.Подозирахте ли, че \'\'Брускети - Марети\'\' не са Италиански продукт, преди да бъде доказано, че те са Български продукт?
Отговор -

2. Купувахте ли \'\'Брускети - Марети\'\' преди да бъде установено, че те НЕ са Италиански хранителен продукт?
Отговор -

3. Продължавате ли да купувате \'\'Брускети - Марети\'\' след като бе установено, че те НЕ са Италиански хранителен продукт?
Отговор -

4. Колко често купувахте/купувате \'\'Брускети - Марети\'\' -
 а)Всеки ден
 б)Веднъж седмично
 в)Веднъж месечно
Отговор -

5. Почуствахте ли се заблуден/а след като бе установено, че \'\'Брускети - Марети\'\' НЕ са Италиански хранителен продукт?
Отговор -

6. Одобрявате ли наложената санкция на фирмата производител за заблуждаваща реклама?
Отговор -

7. Моля посочете вашият пол и възраст -
Аз съм
а)Жена -
б)Мъж -
Моята възраст е -

Страници: [1]