Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - rondo11

Страници: [1]
1
Комуникации / за M-Tel HomeBox
« -: Април 03, 2011, 03:35:03 pm »
Хоумбокс на Мтел е вече в историята,на който не му е изтекъл срока на договора ще изтече и тогава какво? Трябва да си много закъсал откъм алтернативи, за да се набуташ отново! Цялата маркетингова машина на Мтел вече нищо не може да направи. Всеки опарил се от Combi/Homebox едва ли ще продължи да ползва услугите на бирника. Пък, ако продължи значи е доволен

2
Близуу е въздух под налягане - не знаеш кога ще улучиш въздух и кога налягане. Дано скоро да подобрят услугите си с оглед добруването на абонатите им.
А за интернета няма голяма причина за безпокойство, защото услугите не са гарантирани и са споделени т.е. получаваш това, което ти предоставят и си траеш, ако не си доволен се махаш и отиваш другаде(ако имаш алтернатива).
Напрактика качествените доставчици на интернет достъп в България се броят на пръсти. Компании като Близу,БТК,Мтел,Глобул в най-добрия случай може да се каже, че предоставят някакво средно качество, клонящо към посредственото.  ЗАТОВА Е ТОЛКОВА ВАЖНО КОГАТО НЕ СИ ДОВОЛЕН ОТ НЯКОЙ ДОСТАВЧИК НА УСЛУГИ ДА СЕ МАХНЕШ И ДА НАМЕРИШ ДРУГ, КОЙТО ДА ТЕ УДОВЛЕТВОРЯВА. ПО ТОЗИ НАЧИН НЕ САМО, ЧЕ ТИ СИ ДОВОЛЕН, НО И ПАРИТЕ ТИ ОТИВАТ В НЕЩО СМИСЛЕНО, ПРИ НЯКОЙ КОЙТО ГО Е ГРИЖА ЗА КЛИЕНТИТЕ И ЗА ТОВА КАКВА УСЛУГА ПРЕДОСТАВЯ, А НЕ ПРИ НЯКОЙ, КОЙТО САМО ГЛЕДА ПЕЧАЛБАТА.

3
Реклама / Total TV ИЗМАМА
« -: Април 03, 2011, 03:17:11 pm »
Както сама казахте \"Plami0703\", Тотал Тв/ ITV Partner е фалирала. Най-доброто, което можете да направите в случая е да се откажете от услугите им да ползвате тези на Булсатком или Виваком. Като Булсатком вероятно е за предпочитане.

Страници: [1]