Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - leol

Страници: [1]
1
Супермаркети и търговски вериги / Kaufland
« -: Април 13, 2011, 09:31:58 am »
Защо да ми пречи?!
Ти просто не си прочел/а предишните мнения, в които се твърди, че в Кауфланд не се разфасовало и пакетирало месо и нямало такива машини. А всъщност има.

2
Ето още случаи на излъгани от Кауфланд.
Някой се чудеше как цената без ДДС заблуждава клиента - ами просто клиента си мисли, че това е крайната цена, а тя реално е с 20% по-висока. В Метро, на етикета, вече се посочва и крайната цена.
Служителите на Кауфланд са част от Кауфланд и го олицетворяват. Трябва и те и клиентите да свикнат с това. Ако някой твърди, че те нямат нищо общо с Кауфланд, той може по същата логика да каже, и че управителят на магазина няма нищо общо с него, и че собственикът е само собственик, а кой тогава е Кауфланд? - само юридическо лице - фантом?!
Явно тези, които в тази тема обвиняват клиентите и се карат с тях или нямат нищо общо с Кауфланд или въобще не разбират от PR, но за всеки случай сами си правят голяма анти-реклама.
Вече има facebook група на измамените от Кауфланд.
Присъединете се, ако смятате, че сте ощетен.

3
Супермаркети и търговски вериги / Kaufland
« -: Април 12, 2011, 11:36:52 pm »
Аз смятам, че не е редно да се отваря стока преди да се плати.
В Кауфланд има машини за опаковане на храни! Всеки може да ги види - когато служителите не обслужват клиенти нарязват и пакетират месо с тях. В Кауфланд Пловдив дори има LCD панели, по които се обяснява колко удобно е да се разопакова нарязаният и пакетиран с такава машина салам!
Ето още случаи на измами в Кауфланд.
Има и facebook група на измамените от Кауфланд.
Присъединете се!

Страници: [1]