1
Био-продукти и Генетично модифицирани / Фалшива кафява захар
« -: Април 13, 2011, 10:18:03 pm »
Всички захарна тръстика, след раздробяване, преминава през серия от сита, с което се насочва сламки, бита на остатъци от захарна тръстика и дебели част от примеси.
В бульон, използвани за производството на захар се получава от първия любов, която е еквивалентна по принцип 70% от цялото съдържание на захарна тръстика сок. Тази суровина не е преминала през imbibition съединение, което се използва за измиване на влакното да се отстранят всички захароза, съдържащи се в захарна тръстика
Горната информация е намерила от Consolida Sugar Corporation
http://www.icumsa-sugar-sellers.com
В бульон, използвани за производството на захар се получава от първия любов, която е еквивалентна по принцип 70% от цялото съдържание на захарна тръстика сок. Тази суровина не е преминала през imbibition съединение, което се използва за измиване на влакното да се отстранят всички захароза, съдържащи се в захарна тръстика
Горната информация е намерила от Consolida Sugar Corporation
http://www.icumsa-sugar-sellers.com