Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - galega

Страници: [1]
1
Козметика / potresena sam ot markata ELEA
« -: Юли 18, 2008, 05:45:45 pm »
Вижте, не съм адвокат на никого, още по-малко съм фен на Кауфланд като цяло, но в интерес на истината искам да кажа, че, първо марката Elea се появи някъде около въпросната 2002 година. Преди да пуснат на пазара тази марка, Solvex cosmetic произвеждаха основно бои за коса и една друга серия Miss Magic. Така че, няма начин срока на годност на въпросния тестер да е изтекъл тогава, по-вероятно е това да е била датата на производство. Второ, това, че сте получили обрив не означава непременно, че има проблем с качеството на даден продукт. Обрива е изява на алергична реакция, която е свръхчувствителност или непоносимост към дадено вещество, съдържащо се в продукта. От това няма спасение по никакъв начин. Даже и  от най-най-скъпи и качественни медицински козметики може да получите алергична реакция. Алергичната реакция може да се появи и към продукт който и преди сте ползвали без проблеми. Така че, по-кротко с коментарите и квалификациите!

2
Аз съм чувала мнооого такива случаи като вашите с уреди на тази фирма. Особено бойлери. Няолко пъти съм присъствала случайно на грандиозни скандали между бесни притежатели на такива уреди и опитващи се да се спасят продавачи. Извода, който съм направила за себе си е далече далече от продуктите на Елдоминвест! Каквито и омайни реклами да имат! Прочетеното в този форум само затвърждава мнението ми.

3
А в USA наистина е така, както казва divinil50. Дъщеря ми живее там.

4
rude_boy, в Техномаркет 90 % от стоката е без инструкции на български. Купувала съм от тях хладилник, печка, фурна + плоча за вграждане, абсорбатор, нищо не беше окомплектовано с инструкция на български. Когато си поисках ми бяха дадени такива, но не за същите модели, а на подобни. Някои бяха ксерокопирани на момента и пак не отговаряха на точния модел, който съм купила. А уредите не бяха от ниския ценови клас - AEG и Elektrolux. Имах намерение наскоро да купя от там един разклонител със защита за компютър. Гледам някакъв такъв, над 30 лв струва и пак няма никакъв превод на български. Питам консултанта и отговора беше :\"Ами разклонител, какво да пише!\"

Страници: [1]