Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - georgiev_1980

Страници: [1]
1
Ние сме потребители и на вота ,които упражняваме,при гласуване?Какво ще правим на сегашните местни избори?-след тях ще има ли повече и по достъпни месни продукти в най-добрият биологичен смисъл?

2
Банки / Измама с кредит?
« -: Септември 24, 2007, 01:45:15 pm »
Банковата лихва е черешката за която се борят всички банки .Държавата е разрешила да я изменят.Така най-лесно се обезценява трудът ви .После изчисляват производитерността ви и колелото започва нов оборот на инфлационен натиск Не разбрахте ли ,че ни им трябвата Необходимо им е само вашето имущество!

3
Пращат ви съобщение за сметка .Не изпращат сметката ви до компютъра на касите.И накрая ви таксуват лихва за неспазени срокове ,независимо от голият факт ,че съм ходил,чакал на социалистическите им опашки в законноустановеният срок от самите тях. мин\' 6 пъти.
Благодарности На Гоце -президентът на всички българи подали си гласчетата за него и на умника Митя Станишката!

4
Банки / Измама с кредит?
« -: Септември 20, 2007, 12:57:24 pm »
От гледна точка на финансистите си мисля ,че са използвали правилно магическата си формула за сложна лихва.
Няма да обсъждам и въпроса защо се прави така. и дали е честно ,коректно и почтенно.
Но от гледна точка на потребителите на кредити ,банките подлежът на съдебно преследване ,поради подвеждащи в заблуждение реклами.Че техните договори са по опасни за живота ви от вредно за вас лекарство
Но в рекламата не са посочени опасностите от уврежданията,които се крият зад прекрасните рекламки Взимаш...връщаш когато имаш...Плащаш само лихвите и т.н.

Страници: [1]