Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - KonyBa4

Страници: [1]
1
Lior-Bg се занимават с интернет продажба на бижута. Преди време направих подарък на приятелката си като и купих от там един комплект, а именно този с каталожен номер 17033*17034, пратиха ми го, платих при доставката, носят го добре опаковано с хубава торбичка за бижута и със сертификат, който обаче не отговаря на истината. Пише че покритието е с 18 к злато без примеси, но приятелката ми още на 2рия ден от носенето се обрина само там където е висулката. Известно е че човешкият организъм няма алергия към платина и злато, затова писах на самия сайт че вероятно имат примеси в покритието на висулката. От тяхна страна получих ето това:

Здравейте, съжалявам че приятелката Ви е получила алергична реакция,но това не е в резултат на качеството на бижутата ,тъй като алергиите са индивидуални за всеки човек.Качеството на бижутата,както и златното покритие е гарантирано от производителя и то може да бъде проверено във всяка една химична лаборатория.Въпреки всичко, ако Вие сте недоволен от бижуто си, можете да го върнете и ние ще Ви върнем заплатената сума.Ако това е желанието Ви моля свържете се с нас на www.sales@lior-bg.com

Може да го видите и на самия коментар на продукта. Сега се чудим къде можем да го дадем за химичен анализ за да проверим дали наистина висулката е с злато 18к покритие без примеси. Ако имате идея къде в София могат да ми направят този анализ моля ви пишете като отговор на тази тема.

Страници: [1]