Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - crazymonkey

Страници: [1]
1
Плодове и зеленчуци / Проверка на сергии
« -: Октомври 26, 2010, 11:17:24 am »
Здравейте. Може ли да подам сигнал за продажба от открита сергия на плодове, зеленчуци на авто паркинг, нещо във връзка с изгорелите газове и непосредствено до колите - сергия за плодове и зеленчуци, това редно ли е ?

2
Откакто ми изтече договора с Булсатком и дори си закупих оборудването, което ми беше предоставено продължават ежемесечно да ми звънят от скрит номер че и да записват разговора и ми викат \"вие имате спряна карта\" строго, \"картата ще се ползва ли\" леко любезно, аз \"не\" и нямам намерение да я ползвам, те \"ама вие имате и оборудване, което не сте върнали\", аз , учуден \"че нали съм си го закупил\", те ,\" еми помислете си добре\" и затварят.
Какво да направя , за да спре тормоза ?

3
Здравейте !
Имах договор с Булсатком от промоциите там пише \"договорът се сключва за 18 месеца считано от датата на подписването му от страните ... при изпълнение на условията след изтичането на 18 месеца оборудването може да се закупи на цена от 4,80 лв. мисля беше. Такааа, броя аз от датата на сключването минават 18 месеца, плащам си аз таксите и отивам да си купувам оборудването, но - изненадааа, казват ми , ами то договора бил да се платят 18 месечни такси, пък аз съм платил бил 17, добре , казвам аз нали първият месец ви е промоционален - безплатен, мммм, трябвало да платя 18 такси и тогава имам право да закупя оборудването. Какво мислите , прави ли са от Булсатком ?

Страници: [1]