Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Opal

Страници: [1]
1
Голяма грижа прояви Столичен градски транспорт - при спиране на трамвай №5 за 1 месец, пусна за удобство на пътниците (и зарад изискванията на ЕО) автобуси-заместители по трасето.
Нищо, че съкрати маршрута с последните 3 спирки в посока Центъра. Така щастливия пътник ще спортува, преодолявайки отсечката Руски паметник - Съдебна палата пеша!!!
Нищо, че за крайна спирка в другата посока определи стадион Славия, а не спирката на автобусите на Овча купел, което и за пътника и за Тях би било по-удобно и по-икономично.
Но отгоре на всичко, вероятно понеже им е непознат маршрута по правата м/у Овча купел и Руски паметник, нещастните автобуси се движат на ято, в група по 5 залепени с  интервали от 40 минути до 1 час!!!
И защо не - така на крайните спирки могат да обсъждат високите си заплати, подарени им от държавата за отлично изпълняваните служебни задължения!!!
През това време нещастния пътник-данъкоплатец, от чиито пари изваждат за да плащат на такива, виси безнадеждно по спирките с часове след уморителния си работен ден!!!
Крайно време е Ръководството на Градския транспорт да организира и контролира скатаването на подопечните си, за което пък то получава заплащането си! Безобразие!!!
През това в

Страници: [1]