Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Zdravko Mihov

Страници: [1]
1
Такива са от БТК,аз моя ADSL още се радвам, чак камък ми падна от тялото като успях да го разкарам.

Лошото е, че другите оператори не са по-различни. Когато отидеш като нов клиент при тях винаги гледат да те прилапат като нов клиент, а като минат 6 месеца, 9 месеца или най-много 1 година и започват да ти правят въртели, или скоростта ще ти падне, или ще започне да спира. Имам чувството, че това нарочно го правят само и само за да те разкарат. А БТК правят едни тяхни много мръсни номера, ако ти остават 9 месеца от договора, тогава ти влошават качеството на интернета, така че за нищо не можеш да го ползваш и трябва да плащаш още 9 месеца, макар че реално нямаш никаквъв интернет, защото след 9 мес. ти изтича договора да речем.

2
Никога не съм имал проблеми с Kaufland в интерес на истината, цените на тоя етап са им най-добри и за малко пари, човек може да напълни торбите, а при други магазини може да платите до 2 пъти повече за същите неща.

3
Комуникации / M-TEL ИЗМАМИ
« -: Февруари 03, 2012, 07:43:08 pm »
След преговори с оператора, нещата се оправиха и дано скоро няма подобни проблеми !

4
Сами сте си виновни, след като сте изкупили най-големите боклуци от целия магазин.

Аз съм накупил сигурно 30 неща поне от там и досега едно не е сдало ефира, а можеби и 15 000лв стока съм накупил от Техномракет и всичко е супер.

Преди да пазарувате от такъв магазин, след като не разбирате нищо от техника и купувате боклуците на промоция, се конслутирайте със специалист черна техника който е ваш приятел и не работи в магазина и тогава купувайте.

А ако нямате пари и гледате да купите евтините боклуци на промоция, съберете свежи пари и тогава вземете нещо качесвено.

От както е създадена веригата пазарувам от там и засега всичко е супер все още нищо не е сдало фира !

5
Комуникации / M-TEL ИЗМАМИ
« -: Декември 29, 2011, 05:19:40 am »
От около 2 месеца имам договор на Мтел за пакет с цифрова телевизия и интернет. Клиент съм на Мтел от повече от 10 години. Преди да подпиша договора, ползвах интернет от Спектър Нет и всичко беше невероятно, обаче от както подписах договор с Мтел и почнаха проблемите един по един. Като цяло в месеца 15 дена имам интернет и 15 дена нямам. Плащам за всичките им услуги които ползвам всеки месец между 100-120лв. Съгласете се, че при тия пари би трябвало всичко да е на 6. Нямам забележка към мобилните им услуги, невероятни са наистина, обаче тоя интернет е направо трагедия. Пуснах си и мобилен интернет и ми дадоха една флашка, той си бачка идеално и денонощно никога не е спирал. Най-вероятно проблема е в Спектър Нет, защото Мтел ако сами си изграждаха услугата, едва ли щеше да има подобни проблеми, все пак държат на качество и са го доказали през годините.

Обаче така не може да се продължава, как мога да си разтрогна договора, за 12 месеца е, минали са само 2. Не искам да им плащам никакви неустойки. Мисля да мина на друг оператор за интернет с оптична свързаност, а не през коаксиални кабели по покривите както е сега в случая.

Става така, че като ми спре интернета, спира и телевизията, представете си какъв ад е, всеки ден да ти спира телевизията и като се връщаш от работа да вечеряш и да гледаш новините, да пускаш ефирна телевизия на плазмата, защото пак е спряло. Това просто не се издържа и вече не се трае.

Дайте идеи какво да правя, как да го разкарам тоя договор.

Имам чувстовто, че ако си прехвърля всичките услуги към БТК ще плащам не 120, а сигурно 30-40лв.

Поне като няма да е качествено, понеже ги знам и ония какви са, поне да плащам по-малко.

Страници: [1]