Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Iv_Stanchev

Страници: [1]
1
Бяла техника / Технополис лъжат клиентите си
« -: Февруари 17, 2007, 03:31:27 pm »
Е , това ни е проблема в БГ.  Всеки отворко, разбирко и т.н. който е хванал отвирка, чук или поялник се прави на майстор и мре да се докаже пред клиента т.е., да избие комплекс за малоценност като мачка човека отсреща.Така е, by-pass простотия и комплекси е всичко тово.
    Казано е по света - търговец е ......... задължен е ....., КУПУВАЧА Е ДЛЪЖЕН ..... ИМА ПРОВО.....


                И КРАЙ
   НЯМА КОЙ ДА ПРИЛОЖИ ЗАКОНА.....

2
Има и такива случаи - да има упътване.В най-честия случай или е за сходен модел или нечетливо.Преди месец не купих факс от Метро защото никой не можа ПО УПЪТВАНЕТО да ми каже кое как работи......:))) и даже не беше ясно с какво работи.Отказахме се естествено, но ......
    Тук става въпрос за прецизна техника, не за фурна, сглобка на стол и т.н.......    Изискванията са мноооого и разнообразни.Освен това обърнете внимание за работа с фотоапарата дадоха поне сходен превод, ....:))) ако сходното може да е вариант за нещо изобщо.Понякога с тая техника сходното може да е точно обратно...И НАЙ-ВАЖНОТО: КАЗВАМ, ЧЕ ЗА СОФТУЕРА НИЩО НЯМА..... Общо взето техниките вече са сходни - софтуера ги различава.Е, да , ама не - за софтуера нищо...

3
Бяла техника / Техномаркет
« -: Февруари 16, 2007, 04:37:40 pm »
Известно е, че за всеки уред са длъжни да осигурят упътване на български.
При закупуване на фотоапарат Панасоник DMC-FX01 от Техномаркет Варна ме \"успокоиха\", че нямат упътване.Дадоха ми за \"сходен\" модел 8EG.Не ми дадоха нищо обаче, за никакъв модел за работа със софтуера към апарата, а всеки фотограф любител би се оправил криво, ляво с боравенето с фотоапарата, НО НЕ И СЪС СОФТУЕРА.

    КОЙ МОЖЕ ДА НАКАРА ТЕХНОМАРКЕТ И ДРУГИТЕ ЕДРИ ТЪРГОВЦИ ДА ИЗПЪЛНЯТ ЗАКОНА?????

  Като допълнение мога да кажа, че техниката по разните сайтове, е и по-евтина да си я поръча човек от Европа - без преведено упътване. Купуваме от тук заради сервиза :))) и упътване на официалния език.Поне от разликата в цените могат да платят за превод.

Страници: [1]