Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Вечно съм Няващсе

Страници: [1] 2 3 ... 6
1
Но общо взето - по-добре да не се ползва (Европа сме !)
Извикайте полиция -  нали за това им плащаме!

4
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация
« -: Май 16, 2012, 09:24:06 pm »
Поправка:  Не \"Къде си, бай Василе Левски, да ни освободиш от Топлофикация ?\"

по-правилно е : да ни освободиш от МЪРДИТЕ в Народното Събрание (Педали Мръсни) които лобират за интересите на Топлофикациите и на Дяловите разпределители (и те са Педали Мръсни, но не толкова колкото нашите мили НАРОДНИ ИЗБРАНИЦИ !)

5
Добре, ще ги подпалим, то е ясно (те са мръсни капиталисти - щом имат цяла пицария !)
Но и ние \"наред\" ли сме ?
Като чета поста , гледам \"взе едновременно и от двамата по една банкнота от 20 лв\"

Къде го има това \"едновременно\" - дори в някой магазин много да бързам, не си набутвам 20-толевката в ръцете на продавачката, заедно с клиента пред мен - АМИ НАЛИ ЩЕ НАСТАНЕ ОБЪРКВАЦИЯ ! ! ! ! ! ! ! !

Сега ще кажете - ами тя защо ги е взела - еми и на мен да дават 10, 50 или 100 лв, ще ги взема  . . . . .пък после ще мисля , как да раздавам (и да разпределям справедливо) рестото !

6
Банки / Вашите пари, вашите права
« -: Февруари 06, 2012, 03:45:49 pm »
Ето информация от вестника. Прочетох я 3 (три) пъти, преди да я постна ! ? !  Мисля, че не съм прост човек НО ДЕЙСТВИТЕЛНО НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ ! ! ! Какви осигуровки, какви глоби от безработен човек? Какво е вашето мнение?

Безработните дължат 17 лв. за здравни вноски
автор(и): Труд онлайн  06.02.12

По 16,80 лв. месечно дължат всички, които сами внасят задължителните си здравни вноски (например трайно безработни, които не получават обезщетение от Бюрата по труда, не се осигуряват от държавата и др.) и не са регистрирани като самоосигуряващи се по смисъла на Кодекса за социално осигуряване.

Преди да внесете дължимата сума, трябва да подадете декларация Образец 7, припомнят от приходната агенция.  Глобата за неподадена декларация е от 500 до 1000 лева.

7
Еми така е ! Да не се заблуждаваме, че в т.нар. \"комисия ЗП\" работят всеотдайни персони, като В.Левски например. Това са хора като мен и теб, висят на държавната ясла на 20-то число всеки месец (май не са като мен - аз съм безработен). Хранят някакви крави там по Фейса и много не им се мърда от столовете. Иначе телефонните разговори (частните) си вървят с пълна сила. Но - както и да е - да не им придиряме много - и ние - дай боже всекиму - ако се докопаме до държавна служба - няма да сме по-различни. Както казват едни съседи \"БЪЛГАРСКА РАБОТА\".

8
Компютри / какво да правя??????
« -: Декември 11, 2011, 06:56:08 pm »
Май по-добре САМО ОТ ПОЗНАТИ, за които знаеш, че поддържат някакво сервизно обслужване и при необходимост ще можеш да ходиш и да им бучиш, толкова колкото е необходимо. Има и една особеност, понякога познатите дават отстъпка, като за \"свой\" човек, но след това при проблем не си прегръщат задълженията (\"първо отстъпка, сега пък ремонт . . .\"). Аз си купих авторадио от кварталното магазинче, с 20 лв по-скъпо от Техномаркет, по горепосочените съображения.

9
Банки / Вашите пари, вашите права
« -: Август 23, 2011, 09:20:56 am »
Едно съобщение от пресата. Коментара оставям на вас!

НАП събрала над 10 млн. лв. здравни вноски от хора без работа
10.7 млн. лв. здравни осигуровки са платили за първите 7 месеца на годината безработните от София, Перник, Кюстендил, Благоевград и София-област, съобщиха от столичното поделение на НАП. Става дума за хора, които трайно са без препитание и вече не получават обезщетения. Те са длъжни да се осигуряват сами. От миналата година освен това те са длъжни и да подават декларация, че са трайно безработни и ще се осигуряват сами. В противен случай подлежат на глоба.

10
Автомобили / катастрофа
« -: Август 19, 2011, 03:39:10 pm »
\"text\"

11
Бяла техника / Моля ДА МИ ПОМОГНЕТЕ
« -: Март 19, 2011, 12:01:10 am »
Драга Дасима (ама че име за бъдещ висш кадър !?),

съжалявам, но не мога да приключа анкетата. На два пъти попълвах 1-ва страница и след натискане на бутон  за следваща страница ми излизаше съобщение ,,Question 15: please use each ranking only once,,
Съжалявам за Вас и за моето изгубено време !

12
В този форум трябва да наплюете някого конкретно - за да има смисъл. Не да си бучите по принцип. И този някой, според Закона за ЗП е търговецът, не сервизът - защото търговецът е длъжен да влезе в отношения със сервиза и да отговаря за гаранционната поддръжка.

13
Комуникации / МТЕЛ ИЗНУНДВАТ!!!!
« -: Март 02, 2011, 10:52:31 pm »
Еми платете си сметките - ,,пито-платено,,
,,чисти сметки - добри приятели,,
какъв е проблемът ?

14
Компютри / Проблем с лаптоп
« -: Февруари 25, 2011, 10:11:26 pm »
А вътре има ли стъклени частици ?

15
Май няма начин! Всеки, който се набута в мрежите на мобилната телефония - ,,и ти кво . . . ,,    ,,и после и той кво ..о . о,,    -   няма отърване.

По кой начин хората да разберат, към кой оператор сте ? Кой да им каже - операторите ли - ТЕ  СА МОШЕНИЦИТЕ НА СВЕТА  - ПОДАРИХА АПАРТАМЕНТИ НА СЕСТРИТЕ ОТ ЛИБИЯ - МАЙ ИМАТ МНОГО ПАРИ И СЕ ЧУДАТ КАКВО ДА ГИ ПРАВЯТ !  !  !

Страници: [1] 2 3 ... 6