Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - beta

Страници: [1]
1
Лекарства / Дентален център I Бургас ЕООД
« -: Ноември 19, 2009, 10:28:30 am »
Възмутена съм от Дентален център I Бургас ЕООД. Да не ти се налага да ходиш на зъболекар. Отидох на зъболекар. Той ме изпрати на консултация при хирург. Каза \"Няма нужда от направление само да види снимката\". Отидох при хирурга - д-р Буланов - прегледа ме и ме прати на изследване. От регистратурата ми взеха 23 лв уж за това изследване. Качвам се на горния етаж за това изследване и те ме предупреждават, че струва 30 лв и не съм платила. Т.е. тези 23 лв без да знам съм ги дала на Хирургията. Никой не ми каза и така оставих 53 лв в Дентален център I Бургас ЕООД без дори да ми направят някаква манипулация.
А една рентгеноложка като ми видя хубавата снимка, която разбира се не е превена при тях, ми я взе от ръцете, за да види какво прави конкуренцията.
Нямам думи....
В този център можеш да попаднеш само на нахалство, наглост и безсрамно отношение от страна на служителите.
Визирам хората, на които попаднах.
До кога ще ни смятат нас пациентите за техни жертви!

2
Сигурно, ако минат на ИСТИНСКА ПРОВЕРКА при всички псевдо-производители, повечето ще трябва да затворят. Понеже малко разбирам от хранителна химия и микробиология, затова почти незнам какво става за ядене, а особено за малки деца. Явно е необходимо повсеместно разпространение на оплаквания от страна на потребителите, може някой да ни чуе, особено и ако е на английски - т.е. насочено извън България.

3
Здравейте,
Купихме си вафли \"Алпинист Мини Бокс\" (Парт. No. L08/11/20009A) на фирма \"Шоко Тим\"... .По принцим много харесвам тези вафли, но не мисля да повторя - имаха много странен вкус и то доста неприятен. Със сигурност причината за този вкус не беше в съхранението, а в производството. Не бяха и гранясали, но какво им имаше, само от\"Шоко Тим\" могат да кажат или някоя лаборатория.
Контрол липсва и всеки си слага каквото му падне за пълнеж - нали тежи..... . В същия ден си купих баничка за беля - имаше сигурно 30 % мазнина, а по-лошото беше, че сиренето (може би изварата) имаше вкус на спирт - сигурно ферментирала, затова и не се бяха поскрънзили и са сложили доста - да се отърват от него/нея, за сметка на нас - потребителите.
Има много да се обсъжда по този въпрос, но нека да спра до тук.

Страници: [1]