Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Stefan Caromov

Страници: [1]
1
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация
« -: Юни 09, 2010, 02:12:23 pm »
Господа ,господа, много буквално взехте думите ми . Моята гледна точка е ,че след като не съм потребител на дадена услуга ,не трябва да плащам за такава. Друг е въпросът ,че в самия вход на блока НЯМА радиатори ,свалени се преди годиви. Трети е въпросът ,че тръбите минаващи през моя имот ,пречат на мен и семейството ми да направя искания от мен ремонт ,по искания от мен начин .
  Следва ,че защото видиш ли ,институцията така е решила ,аз не мога да разполагам пълноценно с имота  си  ипронстранството в него. Е това какво говори за държавата ни ?

2
пълна простотия е наистина това. И аз живея в топ център ,обаче точно моя участък от улицата НЕ Е синя зона ,защото в съседство на мен е районното. пълен ад е с паркирането

3
Автомобили / изумен съм просто...
« -: Юни 06, 2010, 06:10:09 pm »
Хора ,проверете си за оттечки .
 Взимате един мултицет ,откачате едната клема на акумулатора и тествате . Не е сложно

4
Значи ,не знам кой е бил сервиза .В повечето сервизи ,при такъв род проблеми подхождат доста човешки и оправят проблема без да ти  взимат пари .
Имам поглед върху няколко сервиза ,без да съм бил клиент ,просто си купувам части от тях и имаше един случаи ,в който бяха подменили избирача на сткоростите (над 600 лв) ,проблема си остана на колата и моя приятел дойде при мен още в деня ,в който си взе колата от сервиза. След търсене и четене на форуми и прочитане на колата с подходящия софтуер ,се оказа ,че трябва да си смени един датчик ,който струва 136 лв . Отидохме двамата във въпросния сервиз (там са ми познати) и хората свалиха новия избирач, сложиха стария ,смениха датчика (всичко за около 2 часа) и му върнаха останалите пари (около 450 лв)

5
Автомобили / шкода
« -: Юни 06, 2010, 05:57:44 pm »
stanleybg
Големи измамници са.Колата ви не може да достигне свръх обороти, тъй като е ограничена от компютъра на колата

Абсолютно подкрепям . Имам известни технически знания ,без да съм автомонтьор ,но собствената си кола поправям сам ,и/или с помоща на приятели.
 Свръхобороти могат да бъдат достигнати само и единствено ,когато се прави някаква интервенция по ECU на автомобила ,сиреч така наречения remap ,или с други думи да си сложите чип. Има електронен ограничител ,заложен задовски в ECU -то на колата под формата на ISO файл ,който НЕ позволява достигането на такива обороти. Ако е ремапвана колата ,автоматично отпада гаранцията (ако в оторизирания сервиз разберат ,че е ремапвана)
Коляновия вал казвате ,че се е СКЪСАЛ .(Той е от метал не се къса ,а се чупи) ,което би могло да стане ако някое от буталата се удари в клапан и резонира във вала.Но да изгасне и да не иска да запали от веднъж...недоумявам .Преди проблеми с вала и лагерите (в блока на ДВГ) Винаги има признаци ,като чукане ,тропане ,което се чува бая силно.
Според мен ,просто сте купили дефектен автомобил ,или такъв ,който е бил тестови и се продава за нов ,като двг-то минава през така нареченото ревизионате -подменят се всички части вътре в мотора .
Няма как да НЕ ви уважат гаранцията ,просто трябва да сте настоятелни

6
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация
« -: Юни 06, 2010, 05:23:44 pm »
Здравейте, малко некадърно заглавие на темата ,но съм малко афектиран .Какво се случи днес ...Сутринта в пощата сметка от топлофикация ,в която имам дължим суми от 642 лв .До тук добре ще кажете, ама не  е никак добре ,закото още през далечната 1995 година  баща ми (лека му пръст) извика някакви служители и те пломбираха радиаторите и спряхме топлата вода.Дълго време викой не беше живял в апартамента (близо 5 години) . След като се прибрах 2003 година си заживях отново в апартамента ,но си купих бойлери  за банята и за кухнята.
 Обадих се на посочените телефони в сметката и една крайно неучтива и надменно държаща се особа ми заяви ,че трябвало да си платя ,защото щели да ме съдят.На въпроса ми откъде накъде трябва да платя за услуга и потребление на продукт ,който не ползвам ,ми се отговори ,че щом съм имал тръби минаващи през апартамента ,трябвало да плащам ?!?!? Е какво е това ,кажете ми. Живея на първи етаж ,обясних това на служителката по телефона и поисках да ми се плаща наем ,затова че минават през моя собственост ,в противен случай взимам резака и съседите на горе да му мислят.
  Споделете какво мога да напрвя по въпроса.

Страници: [1]