Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - жоро

Страници: [1]
1
Владимир Томов,
Скъпи ми Влади,
Досега имах добро мнение за Дормео, но след писмото ти НИКОГА НЯМА ДА СИ КУПЯ МАТРАК ОТ ВАС. И да аз мога да си позволя доста скъпи матраци, доходите ми са доста над средните / и да - абсолютно верно е/, но просто писмото ти показва, че в СТУДИО МОДЕРНА работят цъврули и селяни, които мислят, че клиента им е длъжен за нещо.
Не, моето момче, в грешка си. За нищо не съм ти длъжен селянче. Напротив, ти си ми длъжен, както и на останалите коментиращи тук възмутени от твоето писмо, че сме решили да си харчим парите в тъпата фирма, в която работиш, а не на друго място.

Разбира се, че стават грешки, но ГРЕШКАТА е ВАША , ясно  ли е, моето момче? Ясен ли съм ? И когато е Ваша грешката, си подвиваш опашката, под НАСРАНИЯ ГЪЗ, извиняваш се, навеждаш главата и МЪЛЧИШ. Ясен ли съм, моето момче? А не да ми се правиш на отворен по форумите... КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ЩЕ ОБИЖДАШ ЖЕНАТА, КАКВО ТЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ Е В ЦИКЪЛ ИЛИ НЕ, ПЕДЕРАСТЧЕ МАЗНО ?!
Бъди благодарен, че не сте случили на мене нещастник такъв...щото ако на мойта жена го пишеш това, като се прибереш довечера вкъщи, някой ще те чака пред блока.

Аз съм финансов директор в голяма фирма, ако бях обаче в СТУДИО МОДЕРНА - само зяради ей тоя постинг - дисциплинарно уволнение.
Познавам доста хора, на всички ще кажа за СТУДИО МОДЕРНА !!!

Страници: [1]