Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ilia.ivanov

Страници: [1]
1
Други / Solo English - Самоучител
« -: Януари 19, 2011, 09:54:36 pm »
В отговор на получен от Искрен Иванов e-mail с молба да премахна коментара си, ще напиша, че кодът действително е получен и продукта-активиран, но това не беше никак безпроблемно и бързо,считам че трябва да се опишат точно сроковете за доставка на услугата, която се предлага, за да се знае предварително, че изтеглянето на продукта въобще не значи, че той може да се използва веднага. Относно долния e-mail, получен от същата фирма, считам, че коментарите са излишни-аз не съм ЕТ, фамилията ми НЕ Е Каменов, нямам фирма и не ме касае дали сте се оперирали или не. Това е напълно несериозно:

Ne e viarno, che sme nekorektni, zabavianeto togava se poluchi zashtoto biah na operatsia v Gartsia. Molia da iztriete tezi neviarni komentari, koito vrediat na imidja na firmata mi. Tova e vse edno az da napisha vav tezi saitove, che firmata vi
\"ET Iliya Kamenov\" vzema kaparo za izrabotka na vrati i ne izpalniava nishto. Ako ne ste dovolen ot produkta ni shte vi vazstanovim parite i shte blokirame programata, no darzha da iztriete tezi komentari.

Sega se setih za oshte edin primer - sled kato ne moga da se svarzha s vashata firma i na trite vi telefona (zvania cqla sutrin) tova znachi li che ste nekorektni?

2
Съжалявам, че трябва да Ви го кажа, но освен Вас, всички други са коректни. Не може да сте така нагли, при положение, че сте осъдени. Всеки може да изпита затруднение и да изпадне във Вашата ситуация, но пък и да се сърдите, че банката си търси правата, това вече е пълен абсурд.

3
Други / Solo English - Самоучител
« -: Декември 02, 2010, 10:09:38 pm »
Фирма \"Мултиофис-2002\" разпространява рекламите си из интернет, като обещава, че за 12,90 лв. ще можете да използвате самоучител по английски Solo English. Мъките ми започнаха след като преведох парите чрез epay. Първо, оказа се, че продуктът не се получава веднага, а трябва да се изчака, това го преживях. След като ми пратиха някакъв \"уникален код\" за изискване на парола, аз го въведох, како пишеше в обяснението, но вместо програмата да се активира, се оказа, че трябва да чакам още, тъй като това било код за получаване на парола, а не самата парола. На втория ден получих съобщение, че кодът ми не бил валиден. Препратих им изпратеното от тях първо съобщение с номера на уникалния код, но отговор нямам.

МНЕНИЕТО Е РЕДАКТИРАНО ПО УСТНА ДОГОВОРКА С ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА ФИРМАТА.

Страници: [1]