Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Vampestrella

Страници: [1]
1
Топлоснабдяване / Топла ли е топлата вода?
« -: Август 30, 2007, 03:53:05 pm »
Живея в района на ТЕЦ Земляне. Много рядко имаме наистина топла вода. През по-голямата част на денонощието от крана тече вода, която е около 35 градуса, няма нужда от  разреждане със студена. Понякога се налага да източвам по 10-ина минути, докато от крана потече малко по-топла вода. Днес, започнах да се къпя само с вода от червения кран, след няколко минути водата стана неприятно студена и аз спрях да се къпя, изчаках и след 5 минути пак стана топличка, но не гореща. Няма ли някакъв стандарт, с каква температура трябва да е топлата вода. Защо плащаме еднакво вода, с различна темепратура. Това променя и потреблението. Излиза, че плащаме повече, за сниженото качество. А те печелят двойно и тройно. ... Имам спомени от преди година, когато от крана течеше нетърпимо вряла вода, защо се получава сега така не зная.Явно имат нужда от повече приходи и по този начин си ги осигуряват.  Имам бебе на 4 месеца и ми се налага понякога да топля вода на котлона, за да стопля топлата вода на Топлофикация. Хич не ми се вижда нормално. А на вас? КЪм кой да се обърна? Искам топломер за водата!!! :(

2
Ooooo, сключил си договор. Колата си е твоя, проблемът също. И ние купихме кола тази месец, и на 1 км. от автокъщата се видя проблемът, но... си го оправяме сами.

3
На мен това с "Без холестерол" ми е много смешно и несериозно. Още повече, че маргарините съдържат хидрогенирани мазнини, и транс мазнини, които не само че не са полезни за хората с повишен холестерол в кръвта , както се опитват да убедят рекламите, но и увеличават нивата на лошия холестерол, за сметка на добрия.  Злоупотербяват с незнанието на хората, даже се подиграват. Все едно на минералната вода да пише "О % мазнини".

Страници: [1]