Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - fire_

Страници: [1]
1
Здравейте :)
За първи път чувам за подобна практика  :o
Сигурни ли сте, че Глобул автоматично е пуснал интернет? При смартфоните понякога се получават проблеми с тегленето на интернет без знание на потребителя, защото се свалят приложения като Skype, Whatsapp и т.н., които са в режим на работа постоянно, дори и да не сте влезнали в програмата. По-вероятно е това да се е случило, а за да деактивирате това, трябва от настройките да изключите клетъчната мрежа.

2
Ще мине още известно време и всичко ще се изясни - кой и какви интереси има, и кой ще го отнесе накрая.

3
Мед / Мед в заведенията и в магазина
« -: Януари 03, 2013, 11:44:26 pm »
По мои наблюдения медът, който се предлага към напитки в заведенията, както и по-голямата част от бурканите и опаковките на щандовете в магазина, са си чиста захар с жълт цвят и подобрители за външен вид. Може ли да бъде намерен някъде нормален мед, който да има естествен вкус и аромат? (освен от бабите, които сами ги произвеждат) Отдавна не съм срещала буркани с качествено съдържание. Дори меда, който се продава по пътищата на България, се оказа, че не е истински.

4
Интернет и телевизия / Re: nekorekten internet dostavchik
« -: Януари 03, 2013, 11:39:29 pm »
подайте сигнал, може да станат по-коректни ако получат една солидна глоба

5
И ако има надписани сметки и начислени по-високи стойности какво правим?  :o

6
Аз съвсем се обърках в един момент кой на кого дължи пари, кой кого спря и въобще какво се случи в този спор. Едно е ясно - и двете страни имат интерес от възникналия спонтанно, или нагласено, скандал, потребителите са ощетените и накрая пак ще си плащаме ние.
Крайният потребител не го интересува техния проблем, а да получи пълноценно услугата, за която заплаща. Нужно ли е да бъдат наказвани зрителите?

Манипулацията е най-отвратителният начин дадена цел да бъде постигната, а за мен и двете компании (ако не са и три, четири) си плетат една мрежа, правят пренареждане в медийните среди и са избрали този крайно некоректен начин да го направят. В крайна сметка, всичко ще излезе наяве, струва ми се. И телевизиите и операторите подценяват аудиторията си.

7
Стоки втора употреба / Re: Обувки втора употреба
« -: Декември 01, 2012, 05:22:28 pm »
Добре  е да има магазини за втора употреба, но да има адекватно регулиране на стоките, които се предлагат вътре. Не всичко става за препродаване. Факт е, че никой нищо не ми гарантира в магазините за нови обувки, но поне шансът от инфекция е доста по-малък. А колкото до специалните обувки за боулинг и т.н., сте прави. Не съм наясно там дали има някакъв контрол изобщо.

8
Определено бельо, обувки, кърпи и подобни стоки, които изискват висока хигиена не би трябвало да се продават на втора употреба. По същата логика, защо да не си пазаруваме четки за зъби  втора ръка?

9
Но да си признаем - водата в центъра на София изобщо не става.

Точно това е създадения от лобито на бутилиращите вода МИТ, за да могат да продават.
Водата в София със сигурност е много по-добра от половин Европа.

Напълно съм съгласна. В Турция водата не е особено приятна, но пак си я пият и е въпрос на навик. Наложено ни е, че бутилираната вода е по-добра. Вкъщи винаги си пия от чешмяната, отдавна  спряхме да купуваме бутилирана.

10
Да, но 15-20 фактор е малка защита за планината. Там трябва поне 40 струва ми се, защото от вятъра и слънцето комбинацията е много лоша.

11
Плодове и зеленчуци / Re: Мандарини с боя
« -: Ноември 30, 2012, 12:04:18 pm »
еgotseva, именно разговор на търговци на борсата за плодове и зеленчуци хванах, така че вероятно отговорът  ще е същия. Иначе за зреенето съм чувала, че берат плодовете зелени и ги допичат във специални фурни. Жалко, че не мога да си гледам цитруси в градината...

12
Здравейте =)
Споделете мнения за слънцезащитните продукти за зимния сезон. Ясно е, че и през зимата трябва да защитаваме кожата от силното слънце, особено в планината, но какви продукти да използваме? Ще се радвам на препоръки от личен опит. :)

13
Плодове и зеленчуци / Re: Мандарини с боя
« -: Ноември 28, 2012, 01:27:45 pm »
Здравейте, до колкото виждам темата е отворена преди 4 години, а за съжаление нещата не са се променили. Наскоро бях на една борса за плодове и зеленчуци и присъствах на разговор, след който останах потресена. Оказа се, че търговците продължават да боядисват мандарините и портокалите, за да имат по-добър търговски вид (това е особено актуално сега, когато все още плодовете са с по-зелен и жълтеникав цвят). Както стана ясно, не са се отказали и от практиката с лакирането на плодовете "за блясък". Факт е, че химикалите, които използват не са вредни за здравето (или поне не доказано), но все пак са химикали. Аз ви съветвам да купувате по-зле изглеждащи цитрусови плодове на външен вид, отколкото да се хвърляте на най-наситените цветове. Има по-голяма вероятност да са с не притежават толкова химия по тях.

Страници: [1]