Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - lusi

Страници: [1]
1
Разни (Други) / Re: Пазаруване в интернет
« -: Февруари 21, 2014, 04:08:13 pm »
Здравейте,
интересува ме, ако си закупя техника онлайн и след това я върна в 7 дневен срок, трябва ли да чакам да направят техническа експертиза или да се праща в сервиз, за да се преценява дали има технически проблем, за да ми възстановят парите?

2
Ползвам услугите на тази компания, и за сега съм доволна, но проблемът ми с тях е непрестанното звънене и офериране.  Как мога да ги накарам да спрат, това е някакъв кошмар.
Омръзна ми постоянно да мислят за "мое добро". Това касае и Мтел! Кажете ми има ли начин, по който категорично да им заявя, че не искам да ми звънят?

3
Стоки за бита / Re: Възгавница против хъркане
« -: Февруари 04, 2014, 03:25:22 pm »
За останалите не знам, ама аз мисля да си купя едно такова кремче http://www.hydroface.com/bg2/, да си пийна едно вълшебно хапче http://www.lipovon-bg.com и на края да си легна на възглавницата - красива, слаба и нехъркаща!

4
Аз лично ще следя с интерес дали от веригата магазини ще реагират?

5
Разни (Други) / Re: Пазаруване в интернет
« -: Февруари 04, 2014, 12:15:41 pm »
Вече за трети път ми се случва да поръчвам от интернет сайт, и стоката, която е обявена да е изчерпана, но след това администраторите на сайта не я премахват от страницата, а продължава да си стои там като налична ...Това нормално ли е ...? Последният път от 5 поръчани артикула нямаше нито един, но днес 4 дена по-късно продължават да са обявени в сайта, а за "спорта " си ги поръчах отново и и ... отново ги няма! :-).

6
Комуникации / Re: Съвет за наглите Виваком
« -: Януари 29, 2013, 05:55:25 pm »
+ 1

7
Актуално по темата "Булсатком"

„Булсатком” информира КЗП, че е предложил на потребителите съответстваща компенсация, в която ще се отрази времето, за което програмите на БТВ медиа груп липсват от услугата на доставчика.
Извършеният от КЗП преглед на общите условия на „Булсатком” установи, че на потребителите е дадена възможност при промяна на съдържанието на предлагания от оператора телевизионен пакет да прекратят индивидуалните си договори. От уведомлението на „Булсатком” до КЗП става ясно, че потребителите могат да направят това чрез съответно уведомление във всеки един от офисите на доставчика в страната.
В случай че бъде удовлетворено желанието на потребителите за прекратяване на договорите им, КЗП счита, че техните интереси няма да бъдат накърнени.
 

8
Мед / Re: Мед в заведенията и в магазина
« -: Януари 17, 2013, 11:09:38 am »
В биомагазините и на биощандовете в големите вериги магазини има качествен мед, но според мен, ако имате възможност да си намерите мед направо от производител ще е най-добре.

9
Плодове и зеленчуци / Re: Мандарини с боя
« -: Декември 02, 2012, 11:55:00 am »
Аз искам да ви предупредя, че освен боядисани мандарини, на пазара се предлагат и мандарини с червеи. Така че, екстрите са пълни!

10
Здравейте,
имам малко дете и реших, че най-доброто кисело мляко за нея ще е Био млякото. Но забелязах нещо, което много ме притеснява и ще се радвам, ако някой може да ми даде някакво нормално обяснение за следния факт -
в хладилника имам отворено Био мляко с изтекла годност на 30.11.2009 г., а днес е вече 15-ти, но на млякото му няма нищо, не е вкиснато, нито развалено ... Това нормално ли е за Био продукт ??? Нали няма консерванти ...
Благодаря на всеки, който може да даде някакво компетентно мнение!

Страници: [1]