Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - BGAdventurer

Страници: [1]
1
Отидох днес до магазина, веднага ми дадоха ново колелце, смених го и за сега всичко е наред :)
Мерси за линка, определено ще ми е полезен за вбъдеще, като имам проблем друг път да си знам правата до край, не да се чудя как може да ме изкарат мен виновен:)

2
Здравейте,

Тъй като изчетох разни материали за правата на потребителя, но не съм сигурен как седят нещата в моят случай бих искал да попитам.

Случаят е следният, днес ходих до магазин на \"Амстрад\" и си избрах офис стол, като прежалих повече пари от колкото исках, но какво да се прави като по-евтино няма. В магазина имаше една мостра и вариантите ми бяха да взема или нея или да се разходя до склада и от там да го взема. Понеже беше малко деформирана една декоративна част от стола реших да се разходя до склада. Отидох до там и си получих стола в насипно състояние, на части без кашон, опътване или каквото и да било, но с кола бях не ми пречеше да си го нося така. Вкъщи почти го сглобих и като тръгнах да слагам подлакатниците се оказа, че дупките за болтовете се падат под пластмасата и няма как да ги сложа. Хванах стола и пак до склада, там ми го направиха. Вечерта си го ползвах вече доволен, удобно ми беше, но няколко часа по-късно се навеждам да езема нещо от земята и чувам някакво изпукване, в първият момент не разбрах от какво е, обаче при последващото ми навеждане към пода вече и усетих как едното колелце се счупи, още си е прикрепено към стола, но почти все едно го няма. Според мен не е нормално стол да се счупи още първата вечер и утре ще ходя до магазина с касовата бележка да видя дали ще ми го сменят или оправят. Но все пак искам да знам в случая в правото ли съм си, след като дефекта не е било нещо, което да се види веднага, и попринцип всичко се случва да се счупи, но още първият ден...

Утре ще пиша и какво е станало в магазина.

Страници: [1]