Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ninany

Страници: 1 2 [3]
31
Комуникации / GLOBUL - една проста измама !!!
« -: Ноември 26, 2010, 10:33:42 am »
Работя в детска градина в град Ямбол. Изтече двугодишният корпоративен договор на колегите по програма към Глобул, те подновиха договора си като към групата се присъединихме и още 7 колеги. Аз лично много съжалявам за избора си. Договорът тече от 17 ноември. Ние-новите клиенти на Глобул, с така наречени служебни телефони, чиято такса сами заплащаме за разлика от учителите в училищата и нашата група е само от 22 души, продължаваме да се натъкваме на непрофесионализъм и безотговорност от страна на представителя на Глобул за град Ямбол.  До днес никой от нас не е получил мобилните апарати-10 на брой на стойност 350 лв., които се полагали. Очаквал ги от София човекът. А нас това какво ни грее? Днес е 26 ноември и договорът тече. Търпението ни се изчерпва. Освен това аз бях избрала абонамент на минималната такса, направена е грешка и разбира се трябва да платя по-висока такса. Отговорът е, че от другия месец таксата ще се оправи. Кой плаща за чужди грешки и неизпълнени клаузи по договора в крайна сметка? В страните от Европа съвсем не е така, от опит го казвам.
Вчера пристигна и фактурата за изминалия отчетен период -18 октомври - 18 ноември. Ние, новите потребители, които получихме картите си на 23 ноември също имаме начислена такса. Това не е ли пладнешки обир?
Имаме ли някакви права като потребители? Възможно ли е все още такова непрофесионално и безотговорно отношение към клиенти в страна от ЕС?
Защо учителите от детските градини не са в група с учителите от училищата в града? Това не е ли вид дискриминация?
Обърнах се към Глобул-"Връзки с клиенти", които ми поднесоха извинение за причиненото неудобство, за което благодаря. Но неудобството води до плащане на суми на вятъра, скъпи служители на Глобул. Това е измама и кражба, а за това се носи отговорност в нормалния и цивилизован свят, към който все се стремим.
Очаквам компетентен отговор.

Благодаря предварително.

С уважение,

Нина Йорданова

Страници: 1 2 [3]