Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Sisa

Страници: [1]
1
Други / E-Bay и Paypal
« -: Юни 01, 2009, 08:26:40 am »
Получих отказ от Paypal - не бил спазен 45 дневния срок, в който трябва да подам оплакване - изчакала съм по -дълго. Някой има ли идея - сега- накъде?

2
Други / E-Bay и Paypal
« -: Май 26, 2009, 04:04:37 pm »
Де го тоя ЕК?  Моля,пратете ми линк....може  пък поне да ме посъветват нещо.

3
Други / E-Bay и Paypal
« -: Май 22, 2009, 01:48:58 pm »
Почвам да се отчайвам.... и там сме писали....хайде  някой няма ли да даде идея
?

4
Други / E-Bay и Paypal
« -: Май 22, 2009, 01:43:19 pm »
Моя грешка-естествено , че не е ЦРУ, а ФБР....Много Ви благодаря за съвета!

5
Други / E-Bay и Paypal
« -: Май 20, 2009, 11:51:04 am »
Помогнете ми със съвет -горепосочените E-Bay и Paypal ме мотаят вече 6 месец и не ми връщат сума,която е предплатена за стока, която трябваше да получа по Нова година, а стоката изобщо не ми е била изпратена. Спазени са всички срокове и изисквания, всички плащания са през Paypal и са гарантирани, попълнени са вече всички бланки, с които сме затрупани за сезиране на E-Bay и Paypal и даже ЦРУ-отдела за измами в Интернет- и получавам само нови бланки,всеки път от различни места, но не и парите си??? Какво да направя - дори и да прежаля сумата,както май и ще ми се наложи, не би трябвало по такъв долен начин и след толкова увещания и гаранции да се пързалят потребителите. Към кого да се обърна?

6
Други / лична карта
« -: Януари 16, 2009, 09:02:39 am »
Кажете, възможно и допустимо ли е да бъда глобен човек,за лична карта, която е отишъл да подмени? Сина ми навърши 19 и му предстои подмяна на личната карта,защото на старата изтича срока на валидност- но все още не е изтекъл. При връщането на старата лична карта, искат да му наложат глоба, защото снимката му била избеляла и фолиото -повредено...Може ли да се наложи глоба за документ, който би трябвало тотално да бъде унищожен веднага след връщането?

7
Напитки / посъветвайте ме
« -: Август 21, 2008, 01:08:56 pm »
Голяма фирма сме и на месец плащаме над 700лв за минерална вода. Има обаче моменти, когато водата е със съвсем недвусмислена миризма на хлор или на тиня, а да не говорим за външния вид на тубите  от по 19л, които са мръсни, кални и в отчаяно състояние.......Към кого да се обърна за помощ? Кой може да докаже, че водата не е минерална, или да накара доставчика да се грижи за външния вид на тубите? На шефа определено не му е на дневен ред да се занимава с нашата вода - добре е  все пак, че поне я плаща и я осигурява, но убедена съм, че това, което пием, не е качеството, за което плащаме...Помогнете ми със съвет?????

8
Нелоялни практики / Online курсове по чужди езици
« -: Септември 05, 2007, 09:46:22 am »
......................................................................

9
Регистрацията ми там е като селскостопански производител, но нямам пререгистрация-т.е. към момента вече не съм такава.Това променя ли нещо?

10
Законно ли е това? За уред, който работи на ток, гаранционният срок е 12 месеца! –вместо задължителните по закон 24 месеца и не стига това ами и „гаранционният сервиз не е безплатен”? Кажете -кого трябва да сезирам? В метро първо плащаш и след това може да се запознаеш с условията на гаранцията.  И през ум не ми е минало, че е възможно гаранционният сервиз да не е безплатен? Какво е тогава гаранцията –праха ли ще идват да му бършат?
Е-mail: sisaj@abv.bg

Страници: [1]