Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - B.Trueger

Страници: 1 2 3 [4] 5
46
Стоки за бита / daite mi savet
« -: Август 08, 2008, 04:10:50 pm »
Уважаема Крис,
Сега за наказание, че пускаш едно и също мнение в 4 различни поста, и то с главни букви, трябва да сложиш 4 твои снимки (по бански) за илюстрация на темата. Това е.

47
Уважаема Крис,
Сега за наказание, че пускаш едно и също мнение в 4 различни поста, и то с главни букви, трябва да сложиш 4 твои снимки (по бански) за илюстрация на темата. Това е.

48
Т.нар. \"профилактика на климатик\" е израз, който се употребява само от лаиците. Всеки запознат с материята знае, че на един климатик, който е в изправност, не се прави друго, освен да се избърше праха и да се измият филтрите през 10-12 месеца. Замерването на налягането с манометри и всяко пипане на вентила може да доведе до изпускане на фреона ! Не позволявайте да се прави това ! Обяснението за това е, че с течение на времето и под действието на студ (летен режим) и топлина (зимен режим) уплътнителната гумичка на вентила загубва частично своята еластичност и други качества, макар и да е от много качествен еластомерен материал.

(За проба: извикайте техниците за \"профилактика\" и наблюдавайте действията им. Ще видите, че правят \"нищо, но от сърце\".)

49
Бяла техника / Инструкции за ползване
« -: Юли 30, 2008, 04:10:14 pm »
Снимай го като хората и после го пусни през програма \"Fine Reader\" (нелицензирана), която ще го изкара като машинен текст, за да го видят повече хора и да се посмеят.

УМРЯХ ОТ СМЯХ

50
Може да са се преместили ?

51
Гаранцията при ел-домакинските уреди се дава само при ползване на уреда по предназначение и според инструкциите, но тя не е свързана с допълнителни заплащания. Във Вашия случай поисканата сума директно покачва началната покупна цена - това е начин за нелоялна конкуренция. Има климатици напр. по 600 лв. с гаранция 2 години. Има и други климатици напр. по 560 лв., но ти искат 30 лв. след една година и 30 лв. след още една, т.е. станаха общо 620 лв. Тогава кой климатик е по-евтин?

Ако климатикът Ви покаже дефект в гаранционния срок, независимо дали му е извършвана профилактика или не, НАСТОЯВАИТЕ ДА СЕ ИЗПЪЛНЯТ ГАРАНЦИОННИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ без много увъртания. Останалото е \" ... ако мине \".

52
Обаче за жалост са на \"хартиен носител\". Пуснете ги в Интернет, че да ги прочетем и ние ! !

53
А не е ли достатъчно изнервящ факта, че \"по подразбиране\" всички нови  абонати имат включена ЛАЙНЯНАТА гласова поща и ако изрично не я махнеш, се включва на всеки който те потърси и не те намери ! ! !

54
Първото, което трябва да направите е да прецизирате съобщението си. Налице има 2 индикации - на бензоколонката 20 лв., нивомерът (на Вашата кола - ако съм разбрал правилно) 0 лв. Защо решихте, че точно единият от двата уреда (първият) не отчита вярно? В действителност наляхте ли реален бензин - би следвало поне да разберете или усетите, то е като да поливаш цветя с лейка и после да не знаеш излязла ли е вода или не (за лекар: то е все едно да дадеш хапче на болен и да не знаеш дали си го дал или не). По характерното треперене на пистолета и по шума от изливащ се бензин се усеща обикновено дали нещо излиза.

Официално погледнато: може да алармирате Комитета по метрология да направят внезапна проверка на брояча и след това да Ви съобщят резултата. Мисля обаче, че ще има точно толкова ефект, колкото ако аз например се обадя до КАТ да глоби неправилно паркиралите в квартала коли ...

55
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация
« -: Май 07, 2008, 01:41:39 pm »
Хора спрете да дъвчете теми по които вече е изписано тонове мастило (т.е. екранни пиксели), също и в този форум. В интернет има много добри материали по темата. Може да направите търсене в ГооГъл \"П.Кърлев\" или \"бойкот на сметките\" (но не и двете заедно).

56
Това за циците е вярно, с очите (ръцете) си се убедих !

57
Направих си за страховка в \"Ле ...\" (няма да й казвам името, за да не правя реклама). На въпроса ми, къде са двустранните протоколи, служителката каза, че няма. На въпроса ми, КАТ ли да викам и за дребни неща (напр. счупен мигач), тя каза: \"ама господине, има произшествия, при които просто е наложително да извикате КАТ, друго не мога да ви кажа\"

Аз сега какво да правя?

(Само не ме питайте дали си пазя касовата бележка и дали съм ползвал услугата като гражданин или като фирмаджия ЕТ или на \"свободна професия\")

58
Стоки за бита / Проблем с перомолив
« -: Октомври 24, 2007, 11:51:49 am »
Свърши ми графитчето на перомолива, но не мога да изкарам ново, колкото и да натискам. А чувам че вътре има графитчета. Какво да правя?
Перомоливът е произведен от трудово-производителна кооперация \"Лин Ку\" (т.е. \"Червено знаме на труда\"), не си пазя касовата бележка, а и не съм го купувал аз а го намерих.

59
Дядо ти е бан !  (:

60
С мишката стигнах до края на пътечката, а курсорът е едва в средата на екрана. Какво да правя? Пътечката е купена от магазин \"Всичко за 1 лв.\" на бул. \"А. Стамболийски\" 55, не си пазя касовата бележка, а и не съм я купувал аз, а я наследих от предишния ползвател на бюрото !!!

Страници: 1 2 3 [4] 5