Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Разни (Други) / Re: Ергенско парти
« Последна публикация от mirel todorov - Април 02, 2019, 05:24:09 pm »
Очевидно е, че правилно съм си задал въпроса и към двата пола хахахх Благодаря за мнението и сайта!
2
Разни (Други) / Re: Ергенско парти
« Последна публикация от stasi petrova - Март 27, 2019, 07:54:28 pm »
Никога не подценявай момичетата! Понякога ние сме по-наясно отколкото очаквате :D . Виж, в България или не, винаги, ако си креативен може да измислиш нещо много готино. Естествено големите градове предоставят повече възможности за забавление, но най-важния ти фактор, както вече Гергана е споменала, е кого ще поканиш на партито. Не викай тоз и оня, просто щото преди 2 години били на общ семинар с младоженеца и т.н Извикай тия, които са му най-близки приятели и знаеш, че ще стане купона с тях. На всичкото отгоре има много мъже, които не приемат и не харесват стриптизьорки, компаньонки и т.н. - вън от партито, колкото и грубо да звучи. Все пак тва е "последния път" на младоженеца, на който му е позволено да изглупее и да се забавлява по този начин. Също така, много внимавайте и какво ще кажете на бъдещата му жена, за да не се развалят нещата в последния момент . А колкото за мацките, знам, че едни авери на приятеля ми, търсиха в https://adamieva.info/ , но за това вече не съм толкова осведомена.
3
Разни (Други) / Re: НЕКОРЕКТНИ ФИРМИ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
« Последна публикация от Gergana Georgieva - Март 26, 2019, 01:58:07 pm »
След което почват да те тормозят по телефона ежедневно с някакви скапани оферти… Схемата продължава да работи и ще продължава да работи още дълги години, докато не се наложат някакви регулации и правила…
4
Разни (Други) / Re: НЕКОРЕКТНИ ФИРМИ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
« Последна публикация от Gergana Georgieva - Март 26, 2019, 01:56:37 pm »
Е то това е масова практиката. Пускаш някаква супер яка оферта с цел да вържеш шараните и като ти звъннат казваш, че точно преди 5 минути някой е купил/наем имота, но ще ти предложат някакъв по-скапан за много повече пари  8)
5
Разни (Други) / Re: Броени дни до WordCamp Sofia 2018
« Последна публикация от Gergana Georgieva - Март 26, 2019, 01:54:44 pm »
Беше ли хубаво и полезно?
6
Разни (Други) / Re: Търся книгата "Пролетен свят"
« Последна публикация от Gergana Georgieva - Март 26, 2019, 01:53:56 pm »
Някакви отзиви от книгата?
7
Разни (Други) / Re: Ергенско парти
« Последна публикация от Gergana Georgieva - Март 26, 2019, 01:52:51 pm »
Важното е да намериш подходящата аудитория ;) Ако ме разбираш ;D
8
Други / Re: От къде да си купя бижута с кристали Swarovski?
« Последна публикация от Gergana Georgieva - Март 26, 2019, 01:50:28 pm »
Здравей,
Да, наистина са им хубави бижутата и са много качествени, защото са един от малкото официални представители на Сваровски в България. Тоест всичко им е оригинално и сертифицирано, не са някакви имитации на Swarovski. Миналата седмица в офиса една колежка имаше юбилей и решихме да им подарим едно колие https://crystalzoneshop.com/product-category/kolieta-swarovski/ и едни обеци https://crystalzoneshop.com/product-category/obetsi-swarovski/ пак от Crystal Zone. Тя много ги хареса и сега ги носи много често когато може да ги съчетае с тоалета си. Сполучливи са им нещата няма две мнения по въпроса и най-важното, че имат офис в София и можеш да идеш на място да си харесаш и купиш нещо ;)
9
Облекло и обувки / Re: Дрехи големи размери
« Последна публикация от Gergana Georgieva - Март 26, 2019, 01:40:37 pm »
Здравей,
И аз имах сходен проблем след като родих. Бях качила много килограми по време на бременността и после нищо от старите ми дрехи не ми ставаше… Напълно те разбирам и ти влизам в положението. И аз, когато търсех някакви дрехи с големи размери удрях на камък, защото нямаше нищо свястно. Всичко беше много ретро и нямаше почти нищо, което да ти хване окото. Тогава обаче открих един много хубав сайт за макси мода https://montecervinobg.com/. Дрехите са италиански и са изработени от много качествени материали, а цените са повече от приемливи. От там си купувах дрехи в големи размери докато отслабнах и си върнах старите килограми. Вече си нося старите дрехи ;D Пожелавам ти бързо да можеш да се побереш в старите ти дрехи  ;)
10
Разни (Други) / Ергенско парти
« Последна публикация от mirel todorov - Март 24, 2019, 10:18:55 am »
Привет!
Наскоро ми съобщиха новината, че ще бъда кум и имам сложната задача да организирам ергенско парти. Никога не съм присъствал на такова и нямам никаква идея какво представляват партитата тук, в България. И Та момчета, а и момичета, ако сте запознати, ако може да се включите с някои добри предложения ще ви бъда много благодарен!
Страници: [1] 2 3 ... 10