Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Други / Re: Травертин
« Последна публикация от mirel todorov - Септември 23, 2022, 04:59:57 pm »
Здравей, лично аз наскоро си купих от този сайт. ВИЖ

Изключително доволен съм от качеството и цената. Бърза доставка, висококачествени материали, всякакви PVC мебели - ако имаш нужда от нещо за банята или кухнята, включая и травертин бих ти препоръчал тях.

Страхотно съотношение цена-качество
2
Тютюнопушене / Как да спрем цигарите
« Последна публикация от mirel todorov - Септември 23, 2022, 04:55:26 pm »
Здравейте,

Хората спрели цигарите биха ли дали мнение как да се откажем от тях.

Лично аз не успявам с идеята да намачкам кутията и да си кажа спирам да пуша. Винаги след няколко дни започвам пак.

Като не пуша 2,3 часа и започва як световъртеж.

От 3 месеца съм обърнал на IQOS, уж нали с него хората успявали да откажат цигарите, но единственото, което направи за мен е да започна да пуша повече.

Дайте някакви мнения как вие сте успели да ги откажете
3
Разни (Други) / Премиум напитки
« Последна публикация от mirel todorov - Февруари 24, 2022, 09:45:28 pm »
Здравейте, наскоро се прибрах в България и се интересувам дали мога да открия магазин където да има премиум алкохолни напитки? Какво бихте ми препоръчали? Или поне къде мога да открия Monkey Shoulder?
4
Други / подарък за детето
« Последна публикация от mirel todorov - Януари 16, 2022, 08:02:07 pm »
Здравейте, скоро синът ми заедно с неговата жена си взеха жилище и мислим с съпругата ми да им направим някакъв подарък по този повод. Имате ли някакви идеи какъв бил подходящ подарък?
5
Автомобили / Re: Нов автомобил
« Последна публикация от mirel todorov - Октомври 24, 2021, 03:21:45 pm »
Здравей! Спряла си се на перфектния автомобил. Взех такава Тойота на жена за първи автомобил и тя леко неопитен шофьор чрез каране, паркиране и целене на дупки, Йариса издържа много години без да се счупи нещо сериозно. Взет беше от автокъща и бяхме много доволни. За жалост тази автокъща вече не съществъва, но ако вземеш някой приятел, който има опит веднага ще хване, ако има някакъв проблем по колята. Също така, ако се чудиш после с каква гражданска да сключиш бих ти препоръчал I&G. Имат страхотно обслужване, дългогодишен опит и добра история. Също така много удобен калкулатор гражданска отговорност, чрез която да се ориентираш колко ще ти струва и тя. Успех с покупката и се надявам да съм ти помогнал поне малко!
6
Автомобили / Нов автомобил
« Последна публикация от stasi petrova - Октомври 21, 2021, 06:25:47 pm »
Привет хорица! Скоро ми предстои закупуване на автомобил. Сряла съм се на Тойота и по-конкретно на Йарис, обаче все още се чудя как да процедирам. Да си закупя автомобила от автокъща или от лице. Според вас откъде е по-удачно, защото в автокъщите срещам автомобили с до 1000 лв. по-евтини от подобни, но вече регистрирани и това малко кара да се съмнявам в изправността. Какви са вашите наблюдения и опит.
7
Разни (Други) / Re: Мнение
« Последна публикация от stasi petrova - Август 21, 2021, 05:52:29 pm »
Здравей! Аз лично съм пазарувала няколко пъти от homemax и досега не съм имала проблеми с покупките ми. Досега винаги ми е правило впечатление, че поддържат добри цени и служителите им са отзивчиви, когато ги попитам за нещо. Само добри наблюдения имам досега от тях. Мисля, че и при теб ще е така с нещата, които си си харесал.
8
Разни (Други) / Мнение
« Последна публикация от mirel todorov - Август 19, 2021, 08:53:46 pm »
Здравейте, днес докато се рових в нета попаднах на линк към Homemax. Реших да цъкна и разгледам какво предлагат. Разгледах в отдел разпродажби и открих доста неща за дома, които биха ми свършили работа. Пиша ви да споделите мнение за Homemax и предлаганите от тях неща, защото не съм пазарувал досега от тях. 
9
Други / Re: Нанасяне
« Последна публикация от mirel todorov - Юли 29, 2021, 01:29:12 pm »
Изключително много ми помогна с предложението ти. Разгледах в Homemax и определено имат доста зареден магазин. Успях да си купя почти всички неща от които имах нужда за обзавеждането и то изключително
10
Други / Re: Нанасяне
« Последна публикация от stasi petrova - Юли 18, 2021, 09:36:28 pm »
Здравей, бих ти препоръчала да разгледаш онлайн на home-max.bg определено си има всичко необходимо. Иначе си имат и физически магазини, ако предпочиташ да видиш нещо на живо и цените им са много достъпни.
Страници: [1] 2 3 ... 10