Чудя се,как до сега нито едно компетентно лице не се зае да разтълкува на съставителите на тези псевдодоговори,че срочният договор си е срочен и,че с изтичането на срока никой на никого не дължи предизвестие.Предизвестие се дължи само в случай,че искаш да прекратиш договора преждевременно. И това да важи и за двете страни.Аз също в продължение на години бях лоялен клиент на М-тел,но след бъркотията,която създадоха през последните месеци,предпочитам да се лиша от техните \"услуги\". В платените от мен последни две фактури има странни противоречия и изглежда,разчитайки на това,че съм в роуминг,ми начисляват каквото им падне.Например,разговорите от предпоследната фактура са засечени до 06.09.2010.(а бяха обявени за плащане в края на ноември).На 02.12.2010.ни в клин ни в ръкав излиза за плащане друга фактура,в която разговорите са засечени от 07.09.2010., а в нея фигурират отново разговори от 05.-06.09.2010.На 02.12.2010. проверявам текущата си сметка(33.79лв.).
След два дни,без да съм ползвала телефона,тъй като ползвам услугите на чужд оператор,текущата ми сметка набъбва на 157лв,а на другия ден вече е 158лв.Вече прочетох няколко съвета за откопчване от М-тел,дано някой от тях свърши работа.