Храни > Месни продукти

Кайма на \"ЧИКО\"-пълен боклук

(1/1)

marksman:
Купих си кайма на \"ЧИКО\" и съпругата ми когато я обърка с подправките, се получиха безброй много малки червени гранули. Защо на опаковката пишеше , че каймата е в съотношение 50% телешко и 50%свинско месо, а в действителност  тази кайма не става за никаква гозба. Фирма \"ЧИКО\" слага в \"каймата\" всичко друго, но не и месо!!! Така, че хич не им вярваите на тези мошенници!

еlenaalex2:
В каймата има 10 % вода, 60 % сланини, мазнотии, кожи, бели дробове и др. карантии, 20 % месо от Аржентина , Исландия, Етиопия и къде ли не, има и сол и натриев бензоат (наи-последните две са по-малко вредни от другите) !!!

marksman:
еlenaalex2 , така е, видях се с един приятел, който е работил при тях каза, че още се слагало някаква селитра.

marksman:
Хей, някой да не сбърка да си купи от тази кайма, която аз си купих 50% на 50%

egotseva:
Определено е за предпочитане да смелят месото пред очите Ви. Месото по се разпознава прясно ли е или не.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия