Реших да си купя пералня от Техно микс,разглеждайки техния сайт ми направи впечатление,че в десния ъгъл на сайта си имат реклама,че за всички закупени стоки онлайн има 5% отстъпка и тази отстъпка не важи за стоки в промоция.Модела пералня,който искам да поръчам по-никакъв начин не можах да разбера,че е в промоция,защото нямаше две цени,както много от другите модели и реших да направя официално запитване към Техно микс:
-Интересува ме казана от Инокс ли е или само барабана и дали 5% намаление важи за този модел при пазаруване онлайн и под пазаруване онлайн,какво да разбирам- наложен платеж,Банков превод или през системата Борика.
При което получих следния отговор:
-Здравейте
Казана е от инокс.
5% не важи в случая, цената е по-ниска от база – 5%
Когато поръчате продукт. Имате избор за начини на плащане
Поздрави: техно-микс
Разглеждайки по-подробно сайта ми направи впечатление,че много други уреди,който не бяха в промоция и добавяйки ги в пазарската кошница по-никакъв начин системата не намаляваше цената с 5%.
Мойто мнение е че държавата трябва да е доста по-активна по отношение на такъв тип подвеждаща информация,а не както става напоследък задължителната по-закон информация относно държава производител в много вериги е заменена с LG груп или Sang груп и т.н.т.
Тъй като ме интересува единственно пералня реших да направя ново запитване към Техно микс по какъв разбираем начин за нас потребителите се разбира за кои модели важи 5% отстъпка за пазаруване онлайн,но така и не получих отговор по-този въпрос.