Здравейте на всички които са УЖИЛЕНИ или ще бъдат от МЕНТЕЛ.След като прочетох всички мнения разбрах, че не съм единствен, а моят случай е много подобен на повечето тук.Не можех да си проверя сметката от август месец, когато посетих офис на МЕНТЕЛ ми казаха, че не могат да ми дадат такава информация заради "проблемите", които имали и ми обясниха, че евентуално ще ме уведомят с СМС.Добреее и чакам си аз и чакам ... и така 3 месеца, до един прекрасен ден в който ми откраднаха телефона (2 ноември) преди 5 дни.Отивм в офис на МЕНТЕЛ и какво научавам, че зада ми издадат нова карта със стария номер трябва да си платя фактурата която била за два месеца (авгус и септември) и е на стойност 240 лв.....ШОК, ПЪЛЕН ШОК....Не мога да си обясня, пък и в МЕНТЕЛ не успяха, как при ЛИМИТ от 50 лв на месец съм направил такава сметка...АААААА А ПО-ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ ДОРИ НЕ МИ ИЗПРАТИХА И ЕДНО СЪОЩЕНИЕ ЧЕ НАБЛИЖАВАМ ЛИМИТА СИ ИЛИ ДАЖЕ ЧЕ СЪМ ГО НАДХВЪРЛИЛ.
Една проста сметка показва че, 50 лв. лимит без ДДС= 60 с ДДС и 20 лв месечен абонамент прави нито повече нито помалко от 80 лв. като го умножим по 2 излиза 160 лв. и като извадим 240 = 80 лв.Това означава, с МИНИМУМ 80 лв. мен са ме "порязали" в сметката .Никой от "косултантите" им не можа да ми даде смислено обяснение, само се повтаряше, че трябвало да си платя сметката иначе системата нямало да ги допусне да ми преиздадт картата и ако съм имал някави претенции да си подам молба-жалба до отдел Клиенти и те щели да разгледат случая.Не ми се мисли каква ще е сметката ми за ноември, защото когато попитах за сметката не можаха да ми кажат..."проблем" в системата.Очевидно е , че правата ми на лоялен потребител са погазени позорно и сега се чудя към кого да се обърна за да си ги защитя.Явно към КЗП няма да стане според по-горе прочетеното.Аз съм ЗА един колективен съдебен иск, защото явно трябва сами да се оправяме.