Казвам се Албена Детистова, действието се развива в София.
\"НЕТ 1 ЕООД е доставчик на висококачествени телевизионни и интернет услуги\"
Това е първото изречение, което четем като влезем в сайта им. Нищо подобно - може да е доставчик, но не и на висококачествени услуги. От 07.10.2010 г. съм техен абонат значи месец и два дни. Днес 09.11.2010 г. в 15часа разбрах че нямам телевизия. Обадих се, любезна служителка ме увери, че няма проблем - ще я пуснат. В 17 часа звъннах отново - отново този път още по-убедително ме увериха, че се работи и до вечерта ще имам сигнал. Прибрах се в 20 часа. Отново без телевизия. Пак звъннах - същата служителка Младенова от 17 часа много учудено и почти невярващо - \"Ама наистина ли нямате сигнал? Момент да проверя.\" След проверка, продължила 2 минути с леден глас ми съобщи, че телевизия ще имам утре... Полудях защото при второто свързване с тях ме УВЕРИХА, че телевизия ще имам до края на деня. Защото имат телефоните на всеки свой клиент и не им коства да звъннат и да се извинят, че няма да могат да отстранят повредата на деня. Гледам си договора - вързана съм с тях за една година и ако се откажа от услугите им ме чака неустойка. В него има следната точка № 3.: \"Едностранно прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ: в случай на срочен договор - след подаване на 15 дневно предизвестие до НЕТ 1, преди изтичането на срока на договора. В случай на предсрочно прекратяване на срочен договор по негова инициатива и независимо от основанието за това, ПОТРЕБИТЕЛЯТ декларира, че е запознат с правото на Оператора да претендира и получи неустойка в размер на всичките месечни абонаментни такси, дължими до изтичане на срока на договора.\" Не знам какво да правя след като още на първия месец започнаха проблемите ми с тях.