Автор Тема: България станала жертва на дискриминация при храните  (Прочетена 83418 пъти)

Veselin

  • Новак
  • *
  • Публикации: 26
    • Профил
\"Водещи мултинационални компании за храни и напитки опаковат продукти с различно качество, предназначени за доставяне в различни европейски страни, под едно и също наименование.\"

http://dnes.dir.bg/news/diskriminatzia-supermarketi-kafe-koka-kola-vredni-hrani-milka-8414029

Ха, ха... Казаха ли Ви го надути ЕС Пуяци? Ей, това е да живееш на пъпа на Европа и да казваш това, което мислиш. В Словакия няма тънтара-мънтара и усуквай сватьо! Браво на ЮрАктив Словакия, че друг едва ли му стиска да ни защити. Българската асоциация на потребителите не спират да се кланят на тровещите ни производители с всевъзможни боклуци храни. То каквото и да купя в БГ нищо не ми е вкусно. Купя кашкавал- той на сапун докарва. Купя домат, сърцевината му вдървена?! Еее , стига сте ни тровили с ГМО-та!
Смятам че има разлика и в качеството и на българските продукти продавани в България и в търговските вериги в Европа. Цената на тези продукти в чужбина е по- ниска от предлаганата цена в България а качеството е много по-високо. Луда промивка на мозъци! Въпреки борда масата на широките пари в Бг нараства. Това е една от причините за инфлацията. Друга причина е умрялата икономика и стремежа на търговците да компенсират оборотите с МАРЖ. Поздрави! Мижави продажби за огромни пари.
Лондон, любопитно! Ха, ха... къде ще си карам Векикдена тази година! Ха, ха...
Tesco Large Pork Vacuum Pack Shoulder Joint £ 7.97 (£ 2.49/kg)
Tesco Fresh Whole Chicken 1.40-3.50Kg £ 5.56 (£ 1.59/kg)

Четете бе Мушмороци! И стига сте тровили хората! Яйцето в Лондон е 11 стотинки! Ха, ха... Алчни български търговци... Като източите стотинките на хората, какво ще ми ядете, Ве, серсеми?