Автор Тема: Хватката на Мтел се стяга  (Прочетена 1312 пъти)

Slivaka

  • Новак
  • *
  • Публикации: 5
    • Профил
Хватката на Мтел се стяга
« -: Декември 05, 2010, 08:25:18 pm »
Извадка от в-к Капитал: Интервю с гангстерчетата от мТел.
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2010/11/25/1000326_vremenno_niamate_dostup_do_vashata_smetka_2/

\"Кажете нещо повече за новия софтуер – коя е компанията производител, какви са възможностите му, по
какво се различава от стария софтуер на М-Тел за обслужване на клиенти и т.н.?
 
Внедряването на новата платформа се извършва от международната компания Amdocs, която е с опит във въвеждането на системи за обслужване на клиенти.  
Новата клиентска платформа се различава от старата по това, че ще позволи на М-Тел да се доближи още повече до клиентите си, тъй като ще може да сегментира по-добре клиентите според тяхното потребление и предпочитания. Служителите ни ще могат да реагират по-бързо и по-адекватно на индивидуалните изисквания на всеки от клиентите. Ще се въведат повече възможности за събиране на обратна връзка, ще знаем по какъв начин даден клиент  предпочита да получава информация за своята сметка или за нови тарифни планове. Ще можем да предлагаме такива тарифни планове, които да отговарят на навиците и предпочитанията на различните клиенти. М-Тел ще разполага с повече опции за гъвкава реакция в отговор на препоръките от страна на клиентите.\"

Интересното тук е, че новата им система ще позволи още по-голям контрол и намеса в личните решения на клиентите на Мтел. Ще имат по-голям достъп до данни и ще бъдат по агресвните да лъжат, крадат и вкопчват клиентите си.Мтел ще бъде по-близо до клиентите си. Това не знам кой би го пожелал и на врага си. Всеки клиент ще бъде бомбардиран със спам, нежелани търговски предложения и пр. както и до сега, но в многократен размер. Влизаш в магазин на Мтел да разгледаш някой телефонче, а излизаш с 15 подписани и подпечатани договора за по 2 години всеки с клауза за автоматично подновяване до живот!! И с куп вълшиви обещания и торба пълна с лъжи, подскачайки добавя малкият Иванчо Майерхофер.

Най-новата(стара) новина от Мтел - Клаузата за автоматично преподписване остава поне до края на света, ако не И малко след това. За да може да има злоупотреби разбира се. Защото: \" ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ, ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА\'\'

ХАЙДЕ ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ, ВСИЧКИ ЛИ Е ТОЛКОВА ЛЕСНО ДА ВИ КУПИ ЧОВЕК.ПРОДАЖНИЦИ.