Здравейте на всички.Ето и моя случай.Сблъскахме се с поредния български тарикат,който си мисли че може а изкарва пари на гърба на хора които се чудят как да свържат двата края.Аз живея в Финландия от няколко години.Сестра ми с семейството си всяко лято идват и те тук на сезонна работа.Преди седмица си купиха самолетни билети от София до Хелзинки за 23 юни.Цената на билетите е 210 евро.Издават им билети плащат си ги и са спокойни вече.Но вчера им се обадили от агенцията от която са си купили билетите и им казали че трябва да доплатят по 91 евро на билет още,защото служителката не била включила летищни такси.Само че билети на цена дори под 200 евро има и сега и те ако им бяха казали че цената е 300,нямаше да си купят от тях.Но им казали че неможе да им върнат парите но ако не платят билетите ще бъдат анулирани и ще им изгорят и 200-те евро които са дали.А този път са 18 човека.Та защо ми се струва че от агенцията искат да \"е...ът мухата в въздуха\".Намерили обикновенни селски хорица,които не са много наясно,и дай сега да ги доим.Ако има някой да даде съвет какво може да се направи по въпроса.Интересно ми е ако бяха излетяли вече какво щяха да правят от агенцията?Къде щяха да ги намерят.Интересува ме по закон как е,могат ли а им анулират билетите?Благодаря предварително на отзовалите се.