И от мен един отрицателен отзив за Т-Маркет на бул. \"Шести септември\" в Пловдив. На 31.12.2008 към 11 ч. купих оттам пакет Мюсли Izzi със стафиди, 750 гр. в срок на годност (дата на производство 01.03.2008, най-добър до: 12 месеца от датата на производство), но когато към 18 ч. дъщеря ми отвори пакета и си сипа чаша прясно мляко с мюсли, отгоре заплуваха буболечки. Вгледах се внимателно в мюслито и забелязах, че бубите си щъкат вътре. За мое съжаление бях изхвърлила вече касовата бележка. Въпреки това, тръгнах пак към магазина с мюслито в ръце.
След като разбра, че нямам касова бележка, служителят им ме отпрати без много да се церемони.
Какво да се прави, грешката си е моя. Ще пия една студена вода и ще ми мине...
В името на останалите купувачи, се опитах да го наведа на мисълта, че все пак трябва да си прегледат пакетите от същата партида и евентуално да ги махнат от щанда. Но уви, след вяло повдигане на един пакет с въпрос \"Къде ги виждате тези буболечки?\" и отново връщането му на щанда, си тръгнах без повече да споря. Този път бях доста раздразнена.
Звънях на няколко пъти на телефоните на ХЕИ с намерение там да направя оплакването си. Вероятно заради празниците, засега с никой не мога да се свържа.