Абонат съм на Mtel HOMEBOX от 20-10-2009 с двугодишен договор. Там, където го ползвам няма 3G- покритие и въобще не мога да ползвам SKYPE, въпреки че при сключването на договора изрично се осведомих дали ще имам проблеми. Увериха ме, че всичко ще е ОК и разбира се се оказа обратното. Писах жалба с искане да ми се прекрати договорът без неустойки - отговорът беше, че и така мога да ползвам INTERNET. Как да го ползвам, като зарежда 1 сайт за 5 мин.? За SKYPE не може да става и дума.
След това (като всички останали абонати) престанах да получавам фактури - 4 месеца! Пенсионерка съм и за мен 4 такси по 20 лв. не са малко пари. Оправих се някак - до получаването на последната фактура за м. декември - за 1100 (ХИЛЯДА И СТО!!) лева за превишен трафик?!? Това само за преглеждане на пощата и опити да говоря по SKYPE! Подадох жалба на 19.01.2011 и до ден днешен нямам официален отговор - 2 месеца. Нямам също така и фактури за м. януари и февруари. От офиса им ми отпечатаха неофициално следния отговор, който цитирам дословно:
\" Входящ No 7391 от 19.01.2011
Уважаеми г-н/г-жо,
Проверката, свързана с постъпилата в \"Мобилтел\" ЕАД жалба приключи. Разгледани са всички фактури, издадени от компанията до получаването на Вашата жалба и са извършени преизчисления. Общата сума, следствие от тези корекции ще бъде отразена като депозит по договора Ви.
Благодаря Би за разбирането!
С уважение:
Здравко Георгиев,
Директор \"Обслужване на клиенти\" \"
Те ми благодарят за разбирането, но аз нищо не разбирам, освен че това е едно отбиване на номера - циркулярно писмо, за да не са в нарушение на срока по АПК (въпреки че са). На въпроса ми кога ще бъдат отразени корекциите, ми се отговори: \"След известно време\".
Просто не знам какво да правя и към кого да се обърна. Не съм в състояние да платя такава сума! Още повече за нещо, което не съм ползвала.
Поддържам протеста!