Ми какво да очаквам като видя червен надпис +40 повече!? Пък и е минала половин година от решението им Данона вече да е 330 грама...Или ако решат да сложат още 40 грама ще пуснат кофичка +40 +40???
И да допустимото отклонение е -3,3% и както е видно от последните ми покупки, всичките бяха с такова отклонение.И да отговориха ми, че няма контрол на горна граница на отклонението и затова аз като потребител се чувствам подведена, защото в края на месец декември, определено наливах в шишето от 150 мм на сина ми два пъти по 150 грама и още веднъж 50грама т.е общо 350 гр. Изведнъж началото на януари нещата се промениха...Определено си мислех, че купувам 370 и евентуално има някакво отклонение 20 грама...оки...Но защо от януари количеството е различно?? Та дори и по-малко ...
Ясно е, че процеса е автоматизиран, ясно е, че домашната електронна везна не е като специализираните уреди с който те работят, но не ми е ясно защо ги защитавате, като надписа си е подвеждащ? И да когато има промоция на други продукти за няколко месеца...червени надписи, големи букви и после опаковките са си същите...но тук вече не опира до промоция, защото вече от половин година точно този продукт е на пазара. За мен това си е чиста проба подвеждаща маркетингова стратегия....
И оо да ,ние не говорим за промоция, а просто уведомяваме клиентите, че вече данона за пиене е +40 грама, но не на старата цена...защото Данон вдигнаха цените ноември, т.е не купуваш ново количесто / и то въобще не е ново , защото е от 01/06/10 на пазара/ за стара цена, ...та каква е логиката на надписа???