Здравейте отново,значи аз точно това исках да попитам,защо не понасят санкции и сервизите,защото реално погледнато те имат договорни отношения с вносителите,които ако не се бъркам също са търговци и те също би трябвало да си изпълняват законовите разпоредби,а не когато попиташ в сервиза:\'\'Какво стана с уреда ми?\"- да ти кажат,че доставчика не им осигурява части и за това не си спазват сроковете,а когато се обадиш на доставчика да ти каже:\"Нямаме внос в момента\" или най-често срещаното е \"Ако искаш ме съди,аз протокол за замяна няма да ви издам ще чакате\",мисля,че това не е правилно,точно за това исках да попитам под чия протекция са сервизите и защо вързват ръцете на потребители и търговци?Няма ли кой да ги накаже?А най-лошото е,че специално в Бургас има не повече от 5-6 сервиза,а те обслужват 50-60 марки,така,че дори и да искаш да ограничиш някои боклук,все ще остане друг за обслужване от същите,понеже те обслужват 2 хубави марки и 8 постоянно проблемни.Благодаря за отговорите.