Гледам, че скоро тези оплаквания ще навършат годинка! Как е, ефект от тях забелязва ли се в клоновете, за които сте писали? Едва ли. Иначе щяха да засегнат всички клонове на веригата, а на мен буквално ми се реве от нашия до х-л \"Плиска\" на ул. \"Коста Лулчев\". Те са ми най подръка, но да ви кажа, до тях вече прибягвам единствено ако закъсам за цигари след 22 ч. Трагични са, милите!
- има страшно текучество на касиерки и новите все не знаят какво и как;
- трябва да пия валерян, преди да застана на щанда за хляб - вечно няма никой от персонала, а ако лелката от съседния щанд след 10 мин. чакане се смили и дойде да ме обслужи, то го прави така, сякаш ми дарява 200 дка гори на Ривиерата; преди няколко дни една нагла твар я чаках с демонстративно скръстени ръце, докато се наприказва с някаква друга особа за двегодишното детенце на не-знам-си-коя; всичките са влудяващо мудни!!!
- редовно засичам стоки с изтекъл срок на годност - последно бяха едни палачинки;
- за две години съм им платила шест развалени салати (в това число - пилешката снощи), едно плесенясало топено сирене с шунка, два пъти - вмирисани лионски наденици, доста пъти - чеснови земели, които трябва да се режат с флекс, кухи портокали и т.н. и т.н.
- от няколко месеца лентата на една от касите не работи, но... карай, пребутваме купчинката на ръка( Работят с такава безумна надценка, а се стискат за елементарна поддръжка на базата си!);
- сюрреалистичният им щанд за плодове и зеленчуци заслужава съвсем отделен коментар - могат да те разплачат както с качеството си, така и с изродските си цени!
- за учтивост и качество на обслужване дума не може да става; не дай си боже пък да направиш забележка-а-а-а...
Много се надявам да бъдат взети някакви мерки. Другият най-близък магазин ми е на 500 м по-далече, но този преход на открито е за предпочитане пред играта \"тека има, тука нема\" всеки път, когато се прибера с торбите и започна да правя разбор на покупките - това за хладилника, това за кофата за боклук.