Здравейте,
наскоро се сблъсках със следния казус:
През 2010 си купих мобилен телефон от Мтел на лизинг с двугодишен договор.Договорът изтече и реших да мина към Виваком,но не съм разбрала ,че апаратът е кодиран.И се оказа,че могат да го разкодират срещу 150лв.или ако си продължа договора при тях( което при мен отпадна като опция).Видях,че в договора ми е вписано,че апаратът е кодиран,но този договор не е в сила,тъй като изтече.Обърнах се за съдействие към КЗП.От Мтел им отговорили (понеже разбраха,че не могат да се опрат на изтеклия договор),че върху кутията на телефона има лепенка на която е посочено,че апаратът работи само с карта на М тел.Открих и лепенката,но там името на Мтел въобще не фигурира.Пише,че е възможно телефона да е кодиран.Не мога да разбера защо обаче абсолютно никъде не е посочено,че ако желая разкодиране трябва да платя определена такса.От КЗП ми предлагат Помирителна комисия за евентуално разрешаване на случая.
Моля ако някой се е сблъсквал с това до сега нека да даде своето мнение.Има ли смисъл да продължавам да настоявам да разкодират телефона безплатно или просто да платя и да се приключва?