Здравейте на всички! Искам да споделя своята несполука и съответно да почерпя от вашия опит в подобна ситуация. Миналият месец на 17.06 си купих обувки от един пловдивски магазин на главната. Носих ги 10 дни, след което се разлепиха много. Платформата се разлепи от тока,плата се разши от платформата. Отидох в магазина с гаранцията в ръка и разлепените обувки. Служителката ги прие и каза, че собственичката ще ме потърси. На следващия ден ми се обади въпросната собственичка и започна да ми крещи по телефона, каква било тази рекламация, убеждаваше ме, че не съм ги \"била експлоатирала правилно\", в отговор на което отвърнах, че само съм ги носила на краката си, не съм го прала или ритала топка с тях, тя започна да ме упреква, че съм имала едва ли не дефект в краката,защото едната обувка била по-разлепена от другата. Абе изобщо....безобразно отношение. Накрая склони и ми каза да отида за си взема друг чифт и че ще ми направи замяна, като изрично подчерта, че го прави с голямо нежелание и че повече рекламации няма да ми прави.Аз от своя страна заявих, че нама да вляза в магазина и.На 03.08.2012г отидох и си взех новият чифт и ми дадоха протокол за замяна и нова гаранционна карта. Днес 06.08. им беше 1вото обуване и познайте на първото обуване цялата обувка ми се разлепи цялата, посредата на работния ден. Чудя се в тази ситуация да се занимава ли изобщо с арогантната собственичка и за пореден път да се подложа на омерзителното и отношение или директно да потърся КЗП. Моля помогнете с вашите мнения и съвети!