Здравейте на всички опарени от тази прекрасна фирма "Юнион Ивкони". Бих искала да споделя и моите преживявания, причина за които беше въпросната фирма.
На 04.02.2011г. си закупих двупосочен билет на Автобусния превозвач "Юнион Ивкони" по маршрута София - Стара Загора и съответно Стара Загора - София.Бе ми дадено запазено място №12 на отиване, след като изразих своето предпочитание ако има възможност да бъде по напред и до прозореца. Съответно качвайки се в автобуса се оказа, че на въпросното място №12 вече има пътник, който твърдеше че шофьора му е дал това място и че няма да се премести понеже пътува от Гърция. Обръщайки се за помощ към шофьора на автобуса, ми бе казано просто да седна на друго място и от страна на шофьора на автобуса не бяха взети никакви мерки по въпроса с дублирането на местата. Освен това се оказа че на още 6-7 човека местата се дублират. В такъв случай какъв е смисълът да се пишат местата на билетите, след като пътниците така или иначе не стоят на тези места.
По обратния маршрут картинката беше доста по зле. Отново качвайки се в автобуса с ужас установих че на даденото ми място №20 вече имаше пътник, на чийто билет също пишеше място №20. Отново бях принудена да стоя на място, което не бях избрала. Освен това автобуса беше 49 местен, а продадените билети бяха 51. На една жена беше продаден билет без посочено място по маршрута Ямбол - София. Съответно двама от пътниците бяха принудени да стоят най-отпред рядом до шофьора където, обикновенно стои вторият шофьор или стюардесата. А вторият шофьор по време на пътуването стоеше на стълбите. Отново имаше няколко дублирани места и отново никаква реакция от страна на шофьорите, освен да седнем където има места. Както можете да се досетите от споменатите по-горе факти, места просто нямаше! Също така, пътувайки 54 души, в 49 местен автобус, се оказа че климатика или охлаждащата система на автобуса или не работи или просто не искаха да я пуснат. Температурата навън беше 21 градуса, а вътре просто не се дишаше. След запитване от страна на пътници, дали може да се пусне, им бе отговорено, че парното е спряно и че това е всичко което може да се направи. Интересен факт бе, че в момента в който влязохме в София, изненадващо климатика проработи и в автобуса стана бих казала дори студено!
Надявам се никога повече да не ми се налага да ползвам услугите им!!!