Автор Тема: Пилешки крокети панирани на КФМ  (Прочетена 750 пъти)

mimsito

  • Новак
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
Пилешки крокети панирани на КФМ
« -: Декември 14, 2008, 02:52:04 pm »
Вчера си купих продукта \"Пилешки крокети панирани\" изпързих ги, опитах ги и съм много разочарована- има отвратителен вкус, протичват се някакви лигави кожи и знам ли какво още, изобщто няма месо в тях, а само соя приличат на сварени кренвирши, накиснати в гореща вода до омекване до каша. Ако не сте ги опитвали, по добре не ги опитвайте.
Забелязах, че на първо място в съдържанието въпросните \"Пилешки крокети панирани\" е посочено пилешкото месо, но май е сизползвана рецептата за кренвирши, в която то е мимимално; аз ако исках да ям панирани кренвирши щях да си купя кренвирши и да си ги овалям в галета и по-евтино щеше да ми излезе и може би по качествено, но тъй като исках крокети от месо се излъгах. Убедих се, че само добрия външен вид с не е гаранция за качествен продукт, напълнен с боклуци и консерванти и прочие. Сега тъкмо изпращам \"балгодарствен\" e-mail на office@karol-fernandez.com
Нека да знаят, че потребителите не са овце! Аз в Англия миналото лято си купувах Tesco Value пилешки бургери, които макар и преоценени (-Value) имаха чудесен вкус и бяха направени от истинско пилешко месо плоски и кръгли, оваляни в галета, повтарям макар и като преоценен продукт. Защо в България качеството е на толкова ниско ниво, ние не сме ли европейци, или българските производители ни мислят за всеядни прасета. Също искам да отбележа, че миналата седмица 3 колежки получиха стомашни-чревно разстройство след като консумираха кисело мляко- Селекта, Младост и Елена, макар че това е за категория млечни продукти.
Благодаря за вниманието!