На почети всеки българин му се е случвало да пазари в магазин на Билла. А случвало ли се е да нямате 50 стотинки, за да можете да си оставите багажа? И да молите продавачките да ви развалят пари? Обръщате го на просия и някаква си продавачка Ви държи тон и Ви строява. Това го изживях и се отказах. Но не щеш ли имам празник и решавам да мина набързо през Билла- тази новата в София на \"Опълченска\" и
\"Сливница\". Нямам стотинки, а и не мисля че трябва да си оставям документите с лични данни на обществени места. Няма и кой да ме задължи. И ме претарашиха. Охраната, разбира се, но е унизително и много неудобно, а съм КЛИЕНТ! Извиннение от охраната за създаденото неудобство така и не получих. Нито благодарности за съдействието- да си изсипя чантата пред куп хора.
Вече не съм клиент на Билла, не и на Билла- България. Може би в Австрия така претарашват австрийците. Добре, че съм имала възможност да излезна извън България, в Европа, за да развия чувство на европейска принадлежност, което е съвкупност от навици, каращи те да се чувстваш човек.В западните вериги магазини, за да не притесняват клиентите си, всеки нормален Европейски магазин има камери. А какво щеше да стане ако като всяка нормална жена си носех дезодоранта в чантата (добре, че носните ми кърпички не бяха български!)? Случвало ми се е да стана свидетел на такива сцени и ясно осъзнавам, че няма как да се докаже, че всичко което носиш в чантата си е лично твое и не е откраднато. Но сме в България и тук думата \"клиент\" нищо не значи. Дори и за aвстрийска фирма като Билла.